Γιαννιτσά| Συγχώνευση με Αναγέννηση, «πρώτη» με Σούκια-Γκαρακλίδη



Ιστορική μέρα ήταν η Κυριακή 14 Ιουλίου για το ποδόσφαιρο των Γιαννιτσών που… αναγεννιέται. Ο ΑΣ Γιαννιτσά ανακοίνωσε τη συγχώνευση με την ιστορική συμπολίτισσα, Αναγέννηση, το ποδοσφαιρικό σύμβολο της πόλης εδώ και δεκαετίες. 
Οι δυο ομάδες ήταν σε ανοιχτή γραμμή το τελευταίο διάστημα και ανακοινώθηκε επίσημα η συμφωνία τους για συνένωση, χωρίς ακόμα να δοθούν στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες. 
Το «deal» επιτεύχθηκε στα γραφεία της Αναγέννησης, παρουσία των προέδρων, Κώστα Σαββουλίδη και Θόδωρου Δανιηλίδη, αλλά και του Βασίλη Τοψή (ενεργό στέλεχος οικονομικά στον ΑΣ Γιαννιτσά), που πρωτοστάτησε στις διαβουλεύσεις. 
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο
Οι φίλαθλοι της πόλης χαιρέτισαν με ικανοποίηση την εξέλιξη, που ανοίγει νέους ορίζοντες για την ομάδα της Πέλλας, η οποία ξεκινά προετοιμασία τη Δευτέρα. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ραφαήλ Σούκιας
Ο Ραφαήλ Σούκιας

Δυο από τα νέα αποκτήματα, αφού ανακοινώθηκαν ήδη από τους «κυανόλευκους», είναι οι Ραφαήλ Σούκιας και Θωμάς Γκαρακλίδης. Ο Σούκιας είναι 25χρονος μεσοεπιθετικός, με θητεία σε Βέροια, Κ20 Ολυμπιακού, Πλατανιά, Χανιά, Ερμή Ζωνιανών, Θεσπρωτό, Δίστομο και μέχρι πρότινος Νίκη Αγκαθιάς. 
Ο Γκαρακλίδης είναι 30χρονος στόπερ, που παίζει και δεξί μπακ και έμεινε ελεύθερος από τον Εδεσσαϊκό. Πρόκειται για Γιαννιτσιώτη, με πέρασμα και από Αναγέννηση, αλλά και Δόξα Δράμας, Καβάλα, Εργοτέλη, Έβρο Σουφλίου, Νίκη Πολυγύρου και Ξηροπόταμο.

Αποτέλεσμα εικόνας για Θωμάς Γκαρακλίδης
Ο Θωμάς Γκαρακλίδης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική