Αγροτικός Αστέρας| Τσαλουκίδης αντί Γιάσογλου



Αλλαγή προέκυψε στο τεχνικό τιμ του Αγροτικού Αστέρα, αφού ακυρώνεται η συμφωνία συνεργασίας με τον Βασίλη Γιάσογλου (βοηθός και γυμναστής), λόγω εμπλοκής με τα ωράρια του τελευταίου. Στη θέση του στο επιτελείο, ως συνεργάτης του Γιώργου Τσουκαλίδη και γυμναστής, αναλαμβάνει ο Νίκος Τσαλουκίδης (κανονικά στο πόστο του προπονητή των γκολκίπερ είναι ο Άγγελος Φοιρός). 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Αναλυτικά η ανακοίνωση των «σταχυοφόρων»: 
«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Π.Μ.Α.Σ. ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΕΥΟΣΜΟΥ σας ανακοινώνει ότι άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Τσουκαλίδη αναλαμβάνει ο Νικόλαος Τσαλουκίδης.
Ο κος Τσαλουκίδης είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Α.Π.Θ .με μεταπτυχιακό στην'' Ανθρώπινη απόδοση και υγεία ''στην προπονητική αθλημάτων.Κάτοχος διπλώματος UEFA B' και πιστοποιημένος ''perfomance amalyst''από το Α.Π.Θ.
Έχει εργαστεί στον Αχιλλέα Τριανδρίας ,Ιάσων Αυγής και στα τμήματα υποδομής,,Ηρακλή, Ε.Α Καρατάσου και Σάντος Πανοράματος.
Την περσινή χρονιά οδήγησε την Κ15 της ακαδημίας του Π.Μ.Α.Σ. ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΕΥΟΣΜΟΥ στην 3η θέση της Ε.Π.Σ.Μ». 
Πλέον, στην ομάδα του Ευόσμου «φουλάρουν» για νέες προσθήκες, μετά την έλευση του τερματοφύλακα Παπαθανασίου και των νεαρών Ουρδούδη-Μακραντώνη.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική