Mακεδονικός| Νέος γενικός αρχηγός ο Παύλος Δήμου



Ήταν κοινό μυστικό για τον Μακεδονικό το τελευταίο διάστημα ότι ο Παύλος Δήμου θα άλλαζε πόστο και πλέον πήρε επίσημη μορφή. Ο 43χρονος στόπερ αποσύρεται από την ενεργό δράση και αναλαμβάνει το καίριο πόστο του γενικού αρχηγού στους «πράσινους», αποτελώντας συνδετικό κρίκο για ποδοσφαιρικό τμήμα και διοίκηση. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της δυτικής Θεσσαλονίκης: 
"Η διοίκηση του Α.Σ Μακεδονικού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Παύλο Δήμου στη στρατηγική θέση του γενικού αρχηγού.
Ο Παύλος γεννήθηκε το 1976 και από νωρίς ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο.
Σαν παίκτης έκανε περάσματα από όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες σε αρκετές ομάδες όπως Λεβαδειακό ,Διαγόρα Ρόδου, Ηρακλή Θεσσαλονίκης , Πιερικό, Πανσερραϊκό, Αιγινιακό και φυσικά Μακεδονικό. 
Με τη φανέλα της ομάδας μας αγωνίστηκε για δυο χρόνια, και πανηγύρισε την άνοδο από την Α1 στη Γ εθνική κατηγορία. Αυτήν του τη μεγάλη εμπειρία θα προσπαθήσει να μεταφέρει στο φετινό ρόστερ και να σταθεί δίπλα στους παίκτες με πολύτιμες ποδοσφαιρικές συμβουλές,
Στόχος της διοίκησης σε συνεργασία με τον Παύλο είναι ο σχεδιασμός μιας ομάδας που θα συνδυάσει έμπειρους κι νεαρούς αθλητές , δημιουργώντας ένα ανταγωνιστικό σύνολο που προσδοκά να πρωταγωνιστήσει.
Καλή αρχή Παύλο στο νέο σου πόστο". 
Άμεσα αναμένονται εξελίξεις στο θέμα προπονητή (είναι πιθανό εκτός από τους Ανδρέα Παντζιαρά και Ηλία Σαπάνη να εξεταστούν και άλλες περιπτώσεις).
Αποτέλεσμα εικόνας για Παύλος Δήμου Μακεδονικός



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική