«Κατηφορίζει» στο Ρέθυμνο ο Ογκουνσότο, για την εθνική Νιγηρίας mini football!



Στην αγαπημένη του Κρήτη (περάσματα από Εργοτέλη-ΟΦΗ, δηλώνει… Κρητικός) επιστρέφει ο Πάτρικ Ογκουνσότο, αφού το απόγευμα της Τρίτης «πετά» για το Ηράκλειο και ακολούθως θα μεταβεί στο Ρέθυμνο. 

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία Νιγηρίας

Ο λόγος; Όπως εκμυστηρεύτηκε στον soccerpractor ο Αφρικανός σταρ, «Θα φορέσω ξανά ποδοσφαιρικά. Δέχτηκα κλήση από την Εθνική Νιγηρίας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα mini football και θα παίξω σε κάποιους αγώνες. Πιθανότατα θα γυρίσω το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη». 

Αποτέλεσμα εικόνας για mini football Mundial SOCCA cRETE 2019

Ο Ογκουνσότο, που διαμένει μόνιμα στη συμπρωτεύουσα, όπου δημιούργησε μια όμορφη οικογένεια, έχει να αγωνιστεί από πρόπερσι (σταμάτησε στα Μουδανιά), ενώ στο Μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου SOCCA θα συναντήσει κάποια γνώριμα πρόσωπα στο Ρέθυμνο, όπως οι Στράτος Φούσκας (Αγροτικού Αστέρα, μετέχει στην ελληνική ομάδα) και Χρύσανθος Λευκαρίτης (Κύπριος του ΠΑΟΝΕ). 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Theofilos Psyhogios, άτομα στέκονται και παπούτσια

Ο Νιγηριανός βεβαίως είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους Έλληνες φιλάθλους, για την εν γένει παρουσία και τις ατάκες του, ενώ ο Πάτρικ πρόσφατα μετείχε στο «Survivor», μπαίνοντας δυναμικά στην καθημερινότητα όλων όσοι έβλεπαν το τηλεπαιχνίδι και εξαιτίας του, έστω και αν δεν έμεινε πολύ στον Άγιο Δομίνικο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Theofilos Psyhogios, υπαίθριες δραστηριότητες

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική