Θερμαϊκός Θέρμης| «Υποστολή σημαίας» με Φάκκα, φιλικό με Μουδανιά




Σε συγκινισιακά φορτισμένο και πολύ φιλικό κλίμα έρχεται το «διαζύγιο» του Θερμαϊκού Θέρμης με τον 34χρονο στόπερ, Χρήστο Φάκκα. 

Ο αρχηγός των «πράσινων», μεγαλύτερος παίκτης του ρόστερ, πρόσφερε πολλά τα τελευταία χρόνια στην ομάδα της ανατολικής Θεσσαλονίκης σε δυο θητείες (η τελευταία εδώ και μια διετία, με ένα διάλειμμα στον Ποσειδώνα Καλαμαριάς), όπου τα «σήκωσε» όλα: Τρεμπλ, πρωτάθλημα, Κύπελλο ΕΠΣΜ, Σούπερ Καπ, η περσινή άνοδος. 

Οι λόγοι της αποχώρησής του καθαρά επαγγελματικοί, βασισμένοι στην επιθυμία του ίδιου για να συνεχίσει σε ομάδα κάτω και από την Α1 ΕΠΣΜ, αφού διατηρώντας γήπεδα και ακαδημίες με τους Μάριο Κράββαρη-Χρύσανθο Λευκαρίτη, ο χρόνος του ήταν περιορισμένος.

Ο Βασίλης Μπούρκας, εκ των προπονητών της Θέρμης μαζί με τον Τάσο Δούμα, τον ευχαριστεί προσωπικά με δήλωση στον soccerpractor: «Ευχαριστούμε προσωπικά τον Χρήστο Φάκκα, μαζί με τον Τάσο Δούμα, για όλα όσα πρόσφερε στον Θερμαϊκό αυτά τα χρόνια, εντός και εκτός γηπέδου. Ήταν η ψυχή των αποδυτηρίων, φίλος πάνω απ’ όλα για εμάς, που βοήθησε στο έπακρον και τη φετινή δύσκολη χρονιά. Μετέδωσε την εμπειρία του στα αποδυτήρια, ήταν στήριγμα για τους νεαρούς στο ρόστερ και το έκανε τέλεια. Αποχωρεί για το δικό του καλό». 

Ο Θερμαϊκός «έκλεισε» φιλικό για την άλλη Κυριακή (29/12) με τα Μουδανιά, ενώ αναζητά αντίπαλο και για το Σάββατο (28/12). 

Άμεσα αναμένονται εξελίξεις για μεταγραφικά, αλλά και κάποιες αποδεσμεύσεις ακόμα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική