Κατσαβάκης: «Όλοι στην πρώτη γραμμή για τον Αγροτικό στα δύσκολα»



Για τη συμφωνία του με τον Αγροτικό Αστέρα, για πρώτη φορά στην πλούσια προπονητική καριέρα του, το γεγονός ότι μένει κοντά στο «Δ. Κοντικάκης», την παρουσία του Χρόνη Παπαβραμίδη, την ανάγκη συσπείρωσης, το στόχο και τη δύσκολη συνέχεια μίλησε στον «soccerpractor» ο νέος προπονητής, Μάκης Κατσαβάκης:

«Μένω 7-8 χρόνια στον Εύοσμο, περίπου 500 μέτρα από το γήπεδο. Καλούμαι να βοηθήσω και εγώ στα δύσκολα. Ανέλαβε στη διοίκηση ο κουμπάρος μου και καλός φίλος μου, Χρόνης Παπαβραμίδης. Αυτά τα δυο έπαιξαν το ρόλο τους για εμένα, για να αναλάβω πρώτη φορά τον Αστέρα. Με τα στελέχη της διοίκησης, τους παίκτες και τον κόσμο, καλούμαστε να κρατηθούμε στην κατηγορία. Με τα τελευταία αποτελέσματα βαδίζουμε σε δύσκολη καμπή. Είμαστε σε κρίσιμη φάση. Δεν υπάρχει πολυτέλεια για δεύτερες σκέψεις. Όλοι είμαστε απλοί στρατιώτες και όλοι θα είμαστε στην πρώτη γραμμή, για να μείνει η ομάδα μακριά από δυσάρεστες περιπέτειες. Ο χρόνος είναι λίγος, θα παίξουμε και κάποιες Τετάρτες. Είναι κοντά οι μεταγραφές του Γενάρη, θα γίνουν λογικά και κάποιες διορθωτικές κινήσεις για να φτάσουμε στη σωτηρία. Για το αν υπάρξουν άλλες αλλαγές, στο τμήμα, το ρόστερ και το επιτελείο, θα το δούμε στην πορεία, με γνώμονα τα αποτελέσματα και την εικόνα». 

Ο Μάκης Κατσαβάκης κάνει την Τρίτη την πρώτη προπόνηση στους «σταχυοφόρους» και ντεμπούτο την Τετάρτη, στο Κύπελλο με τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου (και την Κυριακή στην Ημαθία με τη Νίκη Αγκαθιάς για το πρωτάθλημα). 

Τελευταίος σταθμός στην πολυετή καριέρα του καταξιωμένου τεχνικού ήταν πέρυσι ο Αλέξανδρος Κιλκίς (εύκολη σωτηρία, ανάδειξη παικτών και κατάκτηση Κυπέλλου Κιλκίς). 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική