Μακεδονικός| Πλησιάζει ο Ηλίας Μπουλγκουρίδης



Στο κατώφλι του Μακεδονικού δείχνει ο Ηλίας Μπουλγκουρίδης, για να αποτελέσει το δεύτερο χειμερινό απόκτημα, μετά τον Γιάννη Καραμπά. 

Ο 20χρονος πλάγιος μεσοεπιθετικός (αδερφός του Δημήτρη, που έπαιξε πριν μια διετία στους «πράσινους») έμεινε ελεύθερος από την Τρίγλια και αρχικά επρόκειτο να συνεχίσει στον Ιάλυσο. 

Ωστόσο, εντέλει προέκυψε «ναυάγιο» με τους Ροδίτες και όλα δείχνουν, αν δεν υπάρξει απρόοπτο και ανατροπή της τελευταίας στιγμής, ότι μέσα στο επόμενο διήμερο θα συμφωνήσει οριστικά με την ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά, με την οποία έχει πολύ προχωρημένες συζητήσεις. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Μακεδονικός"

Ο Μπουλγκουρίδης ακόμα έχει αγωνιστεί σε Άρη και Αχαρναϊκό, ενώ δεν είναι βέβαιο αν υπάρξει τρίτη προσθήκη (ίσως κάποιος νεαρός, ή προώθηση παίκτη από τις ακαδημίες). 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάνουν σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες

Τα highlights της νίκης με την Αστραπή



Στους «πράσινους» υπάρχει ικανοποίηση για την ευρεία νίκη με την Αστραπή Μεσοποταμίας με 5-0 και πρωταγωνιστή τον Τσουκάνη, ενώ σειρά έχει ο αγώνας (νοκ άουτ, χωρίς ρεβάνς) της Τετάρτης με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων (14.30), εκτός έδρας για το Κύπελλο ΕΠΣΜ. 



Την Κυριακή ο Μακεδονικός έχει εκτός έδρας αναμέτρηση για το πρωτάθλημα με τη Θύελλα Σαρακηνών, των παλιών γνώριμων Λεωνίδα Μπίλη και Γιώργου Γαρύφαλλου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική