Βέροια| Ανακοινώθηκε ο Νίκος Γεωργιάδης



Έστω και με καθυστέρηση, αφού υπήρχαν διαδικαστικά ζητήματα, η Βέροια ανακοίνωσε την απόκτηση του παλιού γνώριμου, Νίκου Γεωργιάδη. 

Ο 37χρονος δεξιός μπακ, που θα συνθέσει το δίδυμο στη θέση με τον Μουχάλη (μετά τη φυγή του Αλέξανδρου Ζούρκου, που συνεχίζει στον Θεσπρωτό) έρχεται από τον Απόλλωνα Πόντου, όπου υπήρξε συμπαίκτης με Βεργώνη, Πολίτη. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Βασίλισσας» του Βορρά: 

«Η ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του δεξιού πλάγιου αμυντικού Νίκου Γεωργιάδη. Ο αθλητής τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Πόντου ενώ έχει και πολλές συμμετοχές στην Superleague. Νίκο καλώς όρισες στην ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια». 

Ο Γεωργιάδης αποτελεί το πέμπτο χειμερινό απόκτημα για τους Ημαθιώτες, μετά τους Καραγιάννη, Πολίτη, Πόζογλου και Παυλίδη (μετείχε από καιρό στις προπονήσεις για τη Βέροια), ενώ στην καριέρα του εκτός από τους Βεροιώτες (2010-2014, με 100 συμμετοχές και 2 γκολ) και τους Πόντιους (2016-2019, με 57 συμμετοχές και 2 τέρματα) έπαιξε και σε Άρη, Κοζάνη, ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακό και Διαγόρα Ρόδου. 

Η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη συνεχίζει την προετοιμασία για τον δεύτερο σερί αγώνα εκτός έδρας με το Αιγάλεω, θέλοντας κάτι παραπάνω από την ισοπαλία στον Ασπρόπυργο (καλή εμφάνιση και θετική αντίδραση όταν δυο φορές βρέθηκε να κυνηγά το σκορ).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική