Αγροτικός Αστέρας| Αγώνας επιβίωσης με Καλλικράτεια το Σάββατο στον Εύοσμο



Ο «τελικός» των… τελικών για φέτος, για Αγροτικό Αστέρα και Καλλικράτεια. Με χαρακτήρα «do or die». Κανονικό “survivor”. 

Σε μια αναμέτρηση διπλής αξίας, ανάμεσα σε δυο ισόβαθμες ομάδες (από 35 βαθμοί, στο όριο σωτηρίας-υποβιβασμού), με ίδιο στόχο, την παραμονή στην κατηγορία, διακυβεύονται περίπου οι κόποι μιας χρονιάς σε ένα 90λεπτο, το Σάββατο στον Εύοσμο. "Ο θάνατος σου, η ζωή μου". 

Αποτέλεσμα εικόνας για Αγροτικός Αστέρας

Η αφετηρία των δυο ομάδων δείχνει πλέον διαφορετική. Παρότι ο ΠΟΝΚ ξεκίνησε δυναμικά και συχνά ήταν στην πρώτη πεντάδα, οι αλλαγές στο ρόστερ τον Γενάρη δεν δείχνουν να τον δικαιώνουν, αλλά το «ταμείο» θα γίνει στο τέλος. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Καλλικράτεια ΝΕΟΣ ΠΟΝΚ

Η ομάδα της Χαλκιδικής προέρχεται από τις απανωτές ήττες από Φλώρινα και Θερμαϊκό, με την ψυχολογία να μην είναι η καλύτερη δυνατή, ειδικά μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο την Τετάρτη στη Γαλάτιστα, που έφερε αγωνιστική επιβάρυνση, αλλά και δυο βασικές απώλειες ενόψει Αστέρα, τους τιμωρημένους Δαγκούλη και Αποστόλου (γυρνά ο Τότσκα). Πτωτικές οι τάσεις.

Στην αντίπερα όχθη, στον γηπεδούχο Αγροτικό η κατάσταση δείχνει διαφορετική. Βίοι αντίθετοι. 

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν νωθρά και μουδιασμένα, αλλά από αουτσάιντερ για τη σωτηρία, όταν βρέθηκαν στο «μείον 7» και τις επιβαρυντικές εξελίξεις στο θέμα των επεισοδίων στην Αγκαθιά, κάλυψαν την απόσταση και το χαμένο έδαφος, με ψυχραιμία, υπομονή και αντεπίθεση διαρκείας. 

Αν τελείωνε… σήμερα το πρωτάθλημα, η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη θα σωζόταν, αφού κέρδισε στον πρώτο γύρο στην Καλλικράτεια με 1-2 και υπερτερεί σε ισοβαθμία, αβαντάζ που θέλει να διατηρήσει, σε περίπτωση τελικής ισοβαθμίας. 

Σε περίπτωση νίκης το Σάββατο, οι «σταχυοφόροι» θα πάρουν ακόμα μεγαλύτερο αέρα, άνεση και ώθηση. 

Από αουτσάιντερ για την παραμονή, θα γίνουν φαβορί, έχοντας και την τελευταία αγωνιστική τη Νίκη Αγκαθιάς στο «σπίτι» τους. 

Ενδιάμεσα θα δοθούν αγώνες με Μακεδονικό (εκτός), Αλμωπό Αριδαίας (πιθανότατα θα είναι ήδη πρωταθλητής) εντός και Αναγέννηση Γιαννιτσών (χωρίς συγκεκριμένο στόχο, δείχνει εσχάτως σημάδια χαλάρωσης) εκτός.

Ο Αστέρας θα είναι «φρέσκος» από τη διακοπή δυο εβδομάδων, για τις νίκες στα χαρτιά με Σειρήνα και Άρη Παλαιοχωρίου, ευελπιστώντας να μην του στερήσουν τον καλό ρυθμό (μεσολάβησε αγώνας Κυπέλλου με τον Θερμαϊκό Θέρμης, φιλικό με τον Παύλο Μελά και τεστ με την Κ17). 

Στο απουσιολόγιο για τον Μάκη Κατσαβάκη, που ποντάρει στη «φόρμα» του Γιάννη Παπαποστόλου, θα βρίσκεται ο τραυματίας Κουτσικοβαγγέλης, ενώ την πρώην ομάδα του συναντά ο Τάσος Κουκουλέκης, που άλλαξε «στρατόπεδο» στην πρόσφατη μεταγραφική περίοδο.

ΠΕΝΤΕ ΜΑΤΣ ΑΗΤΤΗΤΟΣ

Ο Αγροτικός βρίσκεται σε αξιόλογη φόρμα, με στατιστικά πρωταθλητισμού εσχάτως, αφού εξαιρουμένων των δυο νικών στα χαρτιά και του ρεπό, έχει τρεις σερί νίκες (με Μηχανιώνα, Φλώρινα και Θερμαϊκό) και νωρίτερα δυο ισοπαλίες, εντός με Τρίκαλα Ημαθίας και Εδεσσαϊκό. 

Δηλαδή 11 πόντους σε μια πεντάδα αγώνων, με τελευταία ήττα αυτή στους Σαρακηνούς από τη Θύελλα (1-0), στις 18/12. 

Πριν τη διακοπή των εορτών συνεπώς, σχεδόν δυόμιση μήνες πριν, κάτι που έχει ευεργετικές προεκτάσεις για την ψυχολογία στον Αστέρα, ο οποίος δείχνει να ξέρει από δυσκολίες, με βάση και την προπέρσινη εμπειρία (σώθηκε στο φινάλε με αρκετούς νεαρούς, ενώ φέτος έχει σαφώς περισσότερη εμπειρία στο ρόστερ).

Σχόλια

  1. As claimed by Stanford Medical, It's really the SINGLE reason women in this country live 10 years longer and weigh 42 lbs lighter than we do.

    (And really, it has NOTHING to do with genetics or some secret exercise and really, EVERYTHING around "how" they eat.)

    BTW, I said "HOW", not "what"...

    Tap on this link to reveal if this easy test can help you find out your real weight loss possibility

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική