Αγροτικός Αστέρας| Έξτρα πριμ από Παπαβραμίδη για τις σερί νίκες-Το μήνυμα Κατσαβάκη



Πριμ ύψους 3.000 ευρώ μοιράστηκαν οι παίκτες του Αγροτικού Αστέρα, από τον μεγάλο χορηγό, Χρόνη Παπαβραμίδη, ως επιβράβευση για τις απανωτές νίκες με Ποσειδώνα Μηχανιώνας (3-1 εντός) και ΠΑΣ Φλώρινα (1-3 εκτός), που αλλάζουν αισθητά το σκηνικό στην προσπάθεια σωτηρίας, βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά. 

Στηρίζει οικονομικά το εγχείρημα του Αστέρα ο Χρόνης Παπαβραμίδης

Οι «πράσινοι» δείχνουν να «επιστρέφουν» με αξιώσεις για την παραμονή, στο «μείον 6» πλέον, πριν τον «τελικό» της Κυριακής με τον Θερμαϊκό Θέρμης στον Εύοσμο και ενώ έπονται δυο νίκες στα χαρτιά, με Άρη Παλαιοχωρίου και Σειρήνα, πριν την υποδοχή της Καλλικράτειας στο «Δ. Κοντικάκης».

«ΣΥΝΗΛΘΑΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ»


Ο τεχνικός των «σταχυοφόρων», Μάκης Κατσαβάκης, που έχει μεγάλο μερίδιο στην αντεπίθεση, έπλεξε το εγκώμιο των νεοαποκτηθέντων, μιλώντας στον soccerpractor, αλλά κυρίως του έμπειρου Γιάννη Παπαποστόλου, που «πυροβολεί» κατά ριπάς και με 10 κρίσιμα γκολ διατηρεί στη… ζωή την ομάδα των δυτικών συνοικιών: «Αρχίζουμε να αναπνέουμε. Θέλουμε επειγόντως νίκη με τη Θέρμη, έναν δύσκολο αντίπαλο. Να αναπτερώσουμε και άλλο τις ελπίδες για το μεγάλο στόχο. Πρέπει να επιστρατεύσουμε τα πάντα, ψυχισμό, σκέψεις, μυαλό, για να παρακάμψουμε τον αντίπαλο. Μειώσαμε την απόσταση από τις θέσεις σωτηρίας και μετά έρχονται και δυο νίκες στα χαρτιά. Έχουμε βέβαια και άλλα δύσκολα ματς, αλλά δεν κοιτάμε μακριά για να μη «σκοντάφτουμε». Είναι καθοριστικό το παιχνίδι με τον Θερμαϊκό και το τελευταίο από τα 4 κεκλεισμένων των θυρών. Αντίπαλος, «ξιφολόγχη», προχωράμε! Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Συνήλθαμε αγωνιστικά και πατάμε καλύτερα. Ανακτήσαμε αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Είμαστε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά είναι σημαντικό ότι οι παίκτες προσαρμόζονται σε αυτό και ανταποκρίνονται στην πίεση. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Ισορροπήσαμε σε άμυνα και επίθεση. Βοηθούν πολύ οι μεταγραφές του Γενάρη, ενώ έχουμε έναν καταπληκτικό Γιάννη Παπαποστόλου. Δεν είναι μόνο τα κρίσιμα γκολ που δίνουν βαθμούς. Βοηθά πολύ με την εμπειρία του, παλεύει, τρέχει πολύ. Γερός να είναι!».

ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ

Κολώνης, Κουτσικοβαγγέλης, Φούσκας. Τρεις παίκτες του Αγροτικού Αστέρα που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι από την ομάδα της Θέρμης και σίγουρα θα είναι τρία από τα κεντρικά πρόσωπα, έχοντας προσφέρει πολλά στον Θερμαϊκό, με τον οποίο πέρυσι πανηγύρισαν Κύπελλο και άνοδο. 

Για το ματς της Κυριακής αμφίβολος λόγω ίωσης είναι ο Δαμουλάκης, ενώ το αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου έληξε με νίκη 2-1 για τον Θερμαϊκό στη Θέρμη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική