Β. Κολώνης: «Το GREEN GHETTO ζει για τον Αγροτικό και στηρίζει την κοινωνία του Ευόσμου»

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητες

Μια ξεχωριστή τοποθέτηση έκανε στον soccerpractor ο γενικός αρχηγός του Αγροτικού Αστέρα, Βαγγέλης Κολώνης, που έπλεξε το εγκώμιο του συνδέσμου φιλάθλων των «πράσινων», « GREEN GHETTO», όχι μόνο για την αφοσίωση στην ομάδα, αλλά και για τις εξωγηπεδικές δράσεις τους, υποστηρικτικές προς την κοινωνία. Αναλυτικά: 


«Το GREEN GHETTO είναι ο πυρήνας οργανωμένων φιλάθλων του Αγροτικού, που διαρκώς διευρύνεται, εισχωρούν νέα μέλη και ακολουθεί παντού. Πριν καμία δεκαετία ιδρύθηκε το κλαμπ αυτό, παιδιά 12-13 ετών που σήμερα είναι κοντά στα 25, κατά βάση. Νομίζω ότι αρκετοί τους έχουν παρεξηγήσει, υπάρχει λάθος εικόνα και εντύπωση προς τα έξω. Ειδικά για τα γεγονότα στην Αγκαθιά, όταν δεν ήταν φυσικά κύριοι υπαίτιοι των όσων έγιναν και άλλοι τους τα «φόρτωσαν» όλα. Αυτοί έχουν αγαθή σκέψη και θέλουν να βοηθούν την ομάδα, αλλά και τον κόσμο του Ευόσμου. Το μυαλό τους δουλεύει για το πώς θα στηρίξουν το συνάνθρωπο. Πρέπει να πω ότι τους νοιάζει μόνο ο Αστέρας, όχι το ποιος εμπλέκεται ως πρόσωπο σε αυτόν. Θέλουν ο Αγροτικός να διεκδικεί πάντα τη νίκη, να παίζει αυτό που μπορεί και δεν τους νοιάζει τόσο αν κερδίζει ή χάνει η ομάδα. Θέλουν προσπάθεια και ιδρώτα, τρελαίνονται αν γίνεται οτιδήποτε διαφορετικό. Είναι το πιο αγνό κομμάτι του Αστέρα και τους λείπει τώρα λόγω συνθηκών η ομάδα και το ποδόσφαιρο. Τον αγαπούν πραγματικά και ζουν για εκείνον».

Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα κάνουν σπορ, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Για να συνεχίσει ο Βαγγέλης Κολώνης:

Γεν. αρχηγός στον Αγροτικό ο Κολώνης, επίσημα ο Καρακώστας, αντίο ...

 «Οι πολλοί δεν γνωρίζουν το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί ο σύνδεσμος. Μάζεψαν χρήματα και τρόφιμα για οικογένειες που το έχουν ανάγκη και τα παρέδωσαν στην εκκλησία του Ευόσμου, τον «Άγιο Αθανάσιο», που έχει 600 άτομα στο συσσίτιο, αλλά αναγκαστικά αυτό διακόπηκε με τα μέτρα για τον ιό. Η ανάγκη του κόσμου παραμένει και τροφοδοτείται με δέματα μέσω του GREEN GHETTO. Ο,τι περίσσεψε το άφησαν στην Εκκλησία, για διανομή πριν το Πάσχα. Ο σύνδεσμος θέλει να μετέχει και στην εθελοντική αιμοδοσία. Βέβαια, είναι δύσκολο να οργανωθεί μαζικά αυτές τις μέρες. Κάποιοι πήγαν ήδη μεμονωμένα. Το Α΄ ΚΑΠΗ στον Δήμο Ευόσμου την άλλη εβδομάδα θα οργανώσει αιμοδοσία και θα πάνε και άλλα μέλη του συνδέσμου με ραντεβού. Τα σύμβολα του Ευόσμου είναι ο Αγροτικός Αστέρας, που ιδρύθηκε τυπικά το 1932 και ο «Άγιος Αθανάσιος», εκκλησία που χτίστηκε το 1926 και φροντίζει άστεγους και άπορους, μεριμνά για όλο τον κόσμο».

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

«ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ»

Όσο για την κατάληξη του Αστέρα την φετινή σεζόν; 

φωτο Γιάννης Γιάγκας


«Μοιραία πάμε πίσω και όλα έχουν «παγώσει», όπως σε όλες τις ομάδες. Είμαστε σε επικοινωνία με τους παίκτες, καθημερινά γυμνάζονται στους χώρους τους και σχεδόν κάθε δυο μέρες είμαστε σε επαφή. Τους δώσαμε πρόγραμμα εκγύμνασης και δεν χαλαρώνουν, μετέχουν όλοι στο ομαδικό αυτό πλάνο. Εξαιρέσεις είναι μόνο ο Κουτσικοβαγγέλης, που κάνει ενδυνάμωση μετά τον τραυματισμό του, ο Μερτζάνης που είναι στη Μυτιλήνη, στην οικογένειά του και ο Αποστόλ, που είναι στον Καναδά. Θα γυρίσουν όλοι όταν «μαζευτούμε» ξανά. Περιμένουμε ειδοποίηση. Έχουμε τρία ματς στο πρωτάθλημα για να πετύχουμε τον στόχο της σωτηρίας και τον τελικό Κυπέλλου με τον Καμπανιακό, όπου θα διεκδικήσουμε έναν τίτλο».

Αποτέλεσμα εικόνας για Αγροτικός Αστέρας

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητες

Δείτε την ανάρτηση του GREEN GHETTO για την υποστήριξη οικογενειών στον Εύοσμο, μέσω της εκκλησίας του Αγίου Αθανασίου



Θυμηθείτε ΕΔΩ το πανό του GREEN GHETTO για «ήρωες γιατρούς» και εργαζόμενους

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική