Πανσερραϊκός| Προς παραμονή ο Διγκόζης




Θετικό είναι το πρόσημο στο «ταμείο» του Άγγελου Διγκόζη στον Πανσερραϊκό, με την κατάκτηση του τίτλου, τις καλές εμφανίσεις και την παραγωγική επίθεση (καλύτερη σε όλη τη Γ΄ Εθνική), συνδυαστικά με τον καλό κώδικα επικοινωνίας και συνεργασίας με τη διοίκηση. 
Επαφή ανανέωσης δεν έχει υπάρξει ακόμα με τη διοίκηση των «λιονταριών» και τηρείται στάση αναμονής για τον σχεδιασμό, ανάλογα με την κατηγορία συμμετοχής για την επόμενη χρονιά (το βάρος αρχικά πέφτει στην «αποκατάσταση» των 8 πρωταθλητών της Γ΄ Εθνικής που ολοκληρώθηκε απότομα). 
Βεβαίως, όλα δείχνουν ότι η κατηγορία (πχ Φούτμπολ Λιγκ ή Β΄ Εθνική δυο ομίλων) θα επηρεάσει αρκετά τις επιλογές για ρόστερ και μπάτζετ (ίσως τους στόχους και τα «ανοίγματα», ανάλογα με το «μοντέλο» και την πηγή εσόδων), όχι όμως και το θέμα προπονητή. 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, άτομα που χαμογελούν, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες
Όλα δείχνουν ότι είναι κοινή επιθυμία η συνέχιση αυτής της συνεργασίας, για Διγκόζη και διοίκηση (ο πρώτος είναι στην Καβάλα, αλλά αυτές τις μέρες πιθανότατα θα βρεθεί στις Σέρρες), σενάριο που συγκεντρώνει συντριπτικά τις περισσότερες πιθανότητες για να υλοποιηθεί σύντομα, ώστε να αρχίσει με τη… βούλα ο προγραμματισμός, για την επιστροφή των «ερυθρόλευκων» στις επαγγελματικές κατηγορίες. 
Το πιθανότερο είναι να μην αλλάξει κάτι συνολικά στο τεχνικό τιμ (παραμονή δηλαδή και του γυμναστή Γιάννη Γκιόκα και του προπονητή τερματοφυλάκων, Άρη Καραμπέτσιου).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική