Μετάθεση εξελίξεων για την «πτώση» από τη Γ΄ Εθνική, μεθαύριο το «τηλεραντεβού» της FL



Καμία απόφαση δεν πάρθηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ για τον υποβιβασμό από τη Γ΄ Εθνική τη Δευτέρα, σύμφωνα με τη mikriliga.com, παρότι αρχικά είχε θεωρηθεί ως η μέρα των καθοριστικών εξελίξεων, για την «πτώση» ομάδων από την τελευταία εθνική κατηγορία στα τοπικά. 

Οι αποφάσεις και οι ανακοινώσεις της Ομοσπονδίας «πάνε πίσω», αφού προφανώς δεν υπάρχει κάτι οριστικό, ενώ μάλλον υπήρχαν άλλες προτεραιότητες στην «ατζέντα», με την αγωνία των ομάδων να κορυφώνεται. 

Είναι δε πιθανό, οι εξελίξεις να μεταφερθούν για τον Ιούνιο, ενδεχομένως λίγο πριν τη Γενική Συνέλευση που θα λάβει χώρα στις 16/6. Λίγο οι εκλογές, λίγο οι αποφάσεις των ανώτερων κατηγοριών, που θα δημιουργήσουν «ντόμινο», κρατούν σε εκκρεμότητα το φλέγον ζήτημα. 

Την ίδια στιγμή, στασιμότητα υπήρξε και στη Φούτμπολ Λιγκ, αφού σύμφωνα με το liganews.gr η αρχικά προγραμματισμένη για τη Δευτέρα τηλεδιάσκεψη των προέδρων των 14 ΠΑΕ με τον πρόεδρο της διοργανώτριας Λεωνίδα Λεουτσάκο θα λάβει χώρα τελικά μεθαύριο Τετάρτη (στις 17.00), όταν δεν αποκλείεται να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι για τη φετινή σεζόν.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική