Εθνικός Σοχού| Στην έξοδο Ρίτσκος, Τρικαλόπουλος, Ντινιώτης και Παπαναστασίου



Μείον τέσσερις παίκτες ακόμα αριθμεί το ρόστερ του Εθνικού Σοχού, αφού υπήρξε συνέχεια στις αποχωρήσεις, μετά τη φυγή του Γιώργου Κωνσταντάγκα (ως γνωστόν ο έμπειρος φορ και πρώτος σκόρερ της ομάδας συμφώνησε ήδη με τη Νίκη Ευκαρπίας). 

Από την ομάδα του Γιάννη Παγώνη αποχωρεί ο νεαρός μέσος Θανάσης Ρίτσκος, με τον πρώην χαφ του Μακεδονικού να ετοιμάζεται για στράτευση τον επόμενο μήνα, αλλά και ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, Θανάσης Τρικαλόπουλος. 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Λόγω ωραρίων και άλλων υποχρεώσεων, ο Κατερινιώτης χαφ αναμένεται να συνεχίσει σε άλλη ομάδα, εκτός εθνικών κατηγοριών. Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρούν από τους «κυανόλευκους» και ακόμα δυο βασικά στελέχη της περσινής ανόδου, ο μέσος Δημήτρης Παπαναστασίου και ο στόπερ, Ηλίας Ντινιώτης (δεν έχουν χρόνο να ανταποκριθούν στις αυξημένες υποχρεώσεις της νέας κατηγορίας). 


Μάλιστα, σύμφωνα με το epsm24.gr, οι Ντινιώτης και Παπαναστασίου συμφώνησαν να ενισχύσουν τη Δόξα Ασσήρου. 

Άμεσα ο Σοχός αναμένεται να συνεχίσει με ανανεώσεις, μετά την παραμονή των Καραβελίδη, Στεφανίδη, Χατζηπαπαδόπουλου, Καραπατάκη, Ταχματζίδη, Ραφαελίδη, αλλά και τις πρώτες προσθήκες, καθώς υπάρχει κινητικότητα. 

Τέλος, στον Εθνικό αναζητούν και έναν γυμναστή τερματοφυλάκων, για να «κλείσει» το τεχνικό τιμ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική