Τρίγλια| Πιθανό το άλμα στην Α΄ Εθνική για Δ. Σγουρή





Στο στόχαστρο δυο ομάδων της «μεγάλης» κατηγορίας φέρεται να έχει μπει ο στόπερ της Τρίγλιας, Δημήτρης Σγουρής, σύμφωνα με πληροφορίες του soccerpractor και είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις. 

Ο 20χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός είναι «βράχος» στα μετόπισθεν του ΠΟΤ εδώ και μια τριετία, βασικός σε όλες τις μεγάλες πορείες, τις διακρίσεις και τις ιστορικές ανόδους, αποκομίζοντας σταδιακά πολύτιμες εμπειρίες. 

Η φετινή σεζόν στη Φούτμπολ Λιγκ με τους Χαλκιδικιώτες «ωρίμασε» και άλλο ποδοσφαιρικά τον γηγενή αμυντικό, σε ένα τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον, με καταξιωμένες ομάδες και αντιπάλους. 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

Ο Σγουρής λοιπόν έχει… γυαλίσει σε ομάδες Super League 1 και έχει μπει στο «μπλοκάκι» τους και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες (και σχετική επιφύλαξη), η μια είναι η Λαμία, που δεν αποκλείεται να κάνει κίνηση προσεχώς, συλλέγοντας θετικές πληροφορίες και η άλλη ο Άρης (έχει περισσότερες… προσβάσεις στις εμφανίσεις, αλλά και την ομάδα του, σε περίπτωση που αποφασίσει για την τελική κίνηση). 

Την ίδια στιγμή, στην Τρίγλια τα περισσότερα περιστρέφονται γύρω από το θέμα ενδεχόμενης πώλησης του ΑΦΜ στον Ηρακλή και για τη Δευτέρα το απόγευμα προγραμματίστηκε κρίσιμο «ραντεβού» για συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΠΟΤ, ίσως για να γίνουν βήματα προς τη μια ή την άλλη κατεύθυνση.


φωτο Μαρία Αρχοντοπούλου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική