Εδεσσαϊκός| Έμειναν οι νεαροί Βαλαβάνης, Τσελέπης & Φουδούλης


Νέα τριάδα ανανεώσεων για τον Εδεσσαϊκό, που συμφώνησε να διατηρήσει στο ρόστερ τρία δικά του «παιδιά». 

Ο λόγος για τους νεαρούς, Νίκο Βαλαβάνη (τερματοφύλακας), Μάριο Τσελέπη (αμυντικό χαφ) και Αλέξανδρο Φουδούλη (εξτρέμ).

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου των «πράσινων»:

«ΤΡΙΑΔΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΩΝ

Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του, με τους ποδοσφαιριστές Νίκο Βαλαβάνη,Μάριο Τσελέπη και Αλέξανδρο Φουδούλη.

Σε αποκλειστικές δηλώσεις στο επίσημο site της ομάδας οι 3 νεαροί ποδοσφαιριστές δήλωσαν:

Νίκος Βαλαβάνης:Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Εδεσσαϊκού που έδειξε εμπιστοσύνη για 3η συνεχόμενη χρονιά στο πρόσωπο μου.Απο την πλευρά μου θα δώσω το καλύτερο για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της


Μάριος Τσελέπης:Eίμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που για δεύτερη χρονιά η ομάδα του Εδεσσαϊκού πιστεύει σε μένα και μου δίνει την δυνατότητα να ξεδιπλώσω το ταλέντο μου.Εγώ και οι συμπαίκτες μου θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσει η ομάδα εκεί που της αξίζει. 


Αλέξανδρος Φουδούλης:Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω στην ομάδα,εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία πάνω απ'όλα και να πετύχουμε τους στόχους μας».


ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

Το απόγευμα της Τετάρτης στο «Φόρης Γεντζής» η ομάδα του Βασίλη Ασλανίδη ξεκινά προετοιμασία για τη νέα σεζόν, στις 18.00. Πιθανόν να ξεκινήσουν με την ανδρική ομάδα και ορισμένοι νεαροί της Κ17, για λόγους αξιολόγησης, με τον Βάιο Στεργιόπουλο να έχει πιο σφαιρική εικόνα για τις δυνατότητές τους. 

ΤΟ «ΑΝΤΙΟ» ΤΟΥ ΚΙΟΡΤΣΗ

Με ανάρτηση στα social media, συνοδεία φωτογραφιών, ο Άγγελος Κιόρτσης, πρώην αρχηγός των «πράσινων» που εντάχθηκε στη Θύελλα Σαρακηνών, αποχαιρέτισε τον Εδεσσαϊκό με το εξής μήνυμα: «Ένας όμορφος κύκλος 4 χρόνων κλείνει κάπου εδώ.Σας ευχαριστώ πολύ όλους,καλή συνέχεια στην ομάδα!».

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ Ο ΤΖΗΜΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Νίκου Τζημογιάννη έδειξε η ομάδα της Πέλλας και είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις. Ήδη υπήρξε μια πρώτη επαφή και αναζητείται φόρμουλα στο οικονομικό. 

Ο 33χρονος στόπερ έμεινε ελεύθερος μετά από μια διετία στον Αλμωπό Αριδαίας, παλιότερα έπαιξε σε Βέροια, ΠΑΟΝΕ, Πύδνα Κίτρους, Καραϊσκάκη Άρτας, Παναιγιάλειο (συμπαίκτης με τον κουμπάρο του, Σεραφείμ Μωυσίδη), αλλά και στη Νάουσα, με προπονητή τον Βασίλη Ασλανίδη, πριν μια τριετία.

Άμεσα αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις με τους Λαφαζανίδη και Κυζιρίδη, ενώ είναι πιθανό να ξεκινήσει προπονήσεις συντήρησης με τους «πράσινους» ο Δημήτρης Μπουλγκουρίδης, χωρίς όμως να τίθεται θέμα απόκτησής του. 

Ο έμπειρος Θεσσαλονικιός δεξιός μπακ είναι παντρεμένος με Εδεσσαία, αλλά αναζητά ομάδα στην Αθήνα, αφού εκεί διαμένει μόνιμα λόγω άλλων υποχρεώσεων, ωστόσο, θέλει να διατηρήσει ρυθμό και «φόρμα».


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική