Πιριτζάους: «Με βάσεις πρωταθλητισμού ο Φούφας, ατού η εντοπιότητα»





Από τις πιο έμπειρες μονάδες, που συνεχίζουν στο ρόστερ του Μακεδονικού Φούφα, είναι ο Θωμάς Πιριτζάους. 

Ο 25χρονος στόπερ με καταγωγή από την Πτολεμαϊδα, έχει αγωνιστεί και σε Βατανιακό, Θύελλα Φιλώτα, Ερμή Αμυνταίου, Κοζάνη, Βέρμιο Καρυοχωρίου και Ερμιονίδα, ενώ μίλησε στον soccerpractor για το νέο φιλόδοξο ξεκίνημα στην ομάδα της Εορδαίας, με τον Νίκο Κατακαλίδη πλέον στο τιμόνι:


«Ο τρόπος που λειτούργησε η διοίκηση και κυρίως το κλίμα και το σύνολο που υπάρχει, με έπεισαν στο να μείνω στην ομάδα, παρότι υπήρξαν προτάσεις και από άλλες ομάδες, εντός και εκτός νομού. Δημιουργήσαμε μια παρέα και στόχος είναι το καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να λειτουργούμε με βάσεις πρωταθλητισμού. Διαφορετικά πολλές ομάδες βγαίνουν εκτός στόχων. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον αντίπαλο, γιατί ακόμα δεν ξέρουμε τον οριστικό καταρτισμό των ομίλων και τι ισχύει με ανόδους και υποβιβασμούς. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, δουλεύουμε και περιμένουμε. Δεν φοβόμαστε κανέναν. Μεγάλο ατού είναι η παραμονή του κορμού. Το κλίμα που υπάρχει είναι ιδιαίτερο, δε το συναντάς εύκολα. Μαζί με τον προπονητή και τις νέες προσθήκες ήδη προσαρμοστήκαμε και λειτουργούμε καλά. Άλλωστε, όλοι είμαστε παιδιά της περιοχής, γνωριζόμαστε και αυτό βοηθά στην γρήγορη ένταξη και άμεση προσαρμογή στο κλίμα και την ατμόσφαιρα του Φούφα, με στόχο να δημιουργήσουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Είναι πιο εύκολο και χωρίς μεγάλη απώλεια χρόνου».΄

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

«ΑΒΟΛΑ ΣΕ ΑΔΕΙΟ ΓΗΠΕΔΟ»

Για να συνεχίσει ο Θωμάς Πιριτζάους: «Όσο για μένα, κάθε χρόνο θέλω τα καλύτερα, έχω υψηλές φιλοδοξίες. Ελπίζω να αναδειχτούμε όλοι μέσα από την πορεία του Μακεδονικού. Πρέπει όλοι να προσέχουμε όσο γίνεται περισσότερο, με όλα αυτά που βιώνουμε τους τελευταίους μήνες. Το ίδιο ισχύει και για τον κόσμο. Ελπίζω να έχουμε υγεία και εύχομαι να πάνε όλα καλά, έχοντας κοντά μας τον κόσμο το ταχύτερο δυνατό. Είναι άβολα να παίζεις σε άδειο γήπεδο, οι φίλαθλοι δίνουν τον παλμό και τα παραπάνω κίνητρα για προσπάθεια και διακρίσεις».

φωτο από foufasfc

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική