Ερμής Αμυνταίου| Νέος βασικός χορηγός ο Γερμανός, Ulf-Stefan Wagner




Βασικό χρηματοδότη από τη Γερμανία απέκτησε ο Ερμής Αμυνταίου. 

Ο λόγος για τον Ulf-Stefan Wagner, που διατηρεί κατασκευαστική εταιρεία στη Γερμανία και ήδη είναι κοντά στους Φλωρινιώτες, οικονομικά και ηθικά. 


Ο Βάγκνερ μίλησε στους παίκτες στην προπόνηση την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο παρακολούθησε το νικηφόρο φιλικό με τον Μακεδονικό Φούφα (0-1), βγαίνοντας μαζί τους στην ομαδική φωτογραφία. 


Ήδη το λογότυπο της εταιρείας του έχει μπει ως κεντρικός σπόνσορας στη φανέλα των «ερυθρόλευκων», ενώ μάλλον μετά από αυτή την κίνηση αλλάζουν τα δεδομένα μεταγραφικά για την ομάδα της δυτικής Μακεδονίας (επαφές με δυο αμυντικούς από Φούτμπολ Λιγκ και με έναν επιθετικό που έπαιζε Γ΄ Εθνική). 


Ως τώρα έχουν αποκτηθεί επίσημα οι Μπατμάς, Κωφίδης, Γιώσης, αρκετοί παίκτες που μετέχουν στην προετοιμασία δείχνουν πολύ κοντά για την ομάδα του Παντελή Τσιλεμάνη, ενώ υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Ερμής «έκλεισε» συμφωνία για συνεργασία με τον ΠΑΟΚ, σε επίπεδο ακαδημιών στο Αμύνταιο, ακόμα μια κίνηση που τον αναβαθμίζει και δημιουργεί νέα δεδομένα, ανοίγοντας καινούριους ορίζοντες.

Γ.Σ Ερμής Αμυνταίου - Ermis Fc - Home | Facebook

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική