Ποσειδώνας Μηχανιώνας| Πήρε Πανταζίδη-Σφέτκο, κοντά σε δυο & νίκη με Παύλο Μελά (4-0)


Επιδεικνύοντας επιθετική πολυφωνία, με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ, ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας κέρδισε με 4-0 τον Παύλο Μελά, σε εντός έδρας φιλικό. 

Για την ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη από ένα γκολ πέτυχαν οι Κακουλίδης, Ξανθόπουλος, Χαρίσης, Ξόμπλιος, ενώ δεν αγωνίστηκαν οι Μπλάτζιος, Αναγνώστης, Μιχαηλίδης.

Οι «ψαράδες» προχώρησαν σε δυο ακόμα μεταγραφές, καθώς απέκτησαν τους Αχιλλέα Σφέτκο και Μάρκο Πανταζίδη (στη φωτο). 

Αμφότεροι είναι 21χρονοι και έκαναν προετοιμασία με τον Ποσειδώνα από το ξεκίνημα. 

Ο Σφέτκος είναι στόπερ, με θητεία σε Μαραθώνα, Άγιο Γεώργιο, Ποσειδώνα Καλαμαριάς, ενώ ο Πανταζίδης είναι δεξιός μπακ και έπαιζε στον Κεραυνό Αγγελοχωρίου και παλιότερα σε Αχιλλέα Περαίας, ΠΑΟΔ και ΑΕ Κοζάνης. 

Προ των πυλών για τον Ποσειδώνα δείχνουν δυο ακόμα νεαροί, που γυμνάζονται με την ομάδα, παίρνουν μέρος στα φιλικά και αναμένεται να ντυθούν στα κυανόλευκα. 

Ο λόγος για τον 17χρονο Επανομίτη αμυντικό χαφ, Δημήτρη Λέμπερο, που έπαιζε σε «Μπέμπηδες», Αναγέννηση Επανομής και πέρυσι Ατρόμητο Πλαγιαρίου και τον στόπερ, Παύλο Σωνίτη, με θητεία σε ΑΠΕ Λαγκαδά, Κιλκισιακό, Μακεδονικό Λητής. 

Προπονήσεις με τη Μηχανιώνα κάνει και ο 19χρονος γκολκίπερ, Θάνος Μπαταλαμάς, που ήταν στον Απόλλωνα Πόντου και παλιότερα σε ακαδημίες Άρη, ΠΑΟΚ και Ιταλία, αλλά δεν ξεκαθάρισε ακόμα αν αποκτηθεί.

Σύνθεση Ποσειδώνα: Συλλέκτης, Γιαννούσης, Δεληζάνος, Λαγόντζος, Τραχανάς, Ιωακειμίδης, Δημητρακόπουλος, Κακουλίδης, Χατζηβασιλειάδης, Ξανθόπουλος, Ξόμπλιος. Έπαιξαν και οι Ιορδανίδης, Μπαταλαμάς, Χαρίσης, Αζούδης, Σφέτκος, Πανταζίδης, Λέμπερος, Σωνίτης, Μιτσάνι.

Το επόμενο τεστ για τη Μηχανιώνα θα δοθεί την Πέμπτη, με τον Θερμαϊκό Θέρμης πιθανότατα εντός.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική