Αγροτικός Αστέρας| Μοναδικός με απαραβίαστη εστία στους 5 ομίλους του Βορρά

 


Η διακοπή του lockdown στη Γ΄ Εθνική, που σπέρνει αβεβαιότητα για τις συνθήκες και κυρίως το χρονικό ορίζοντα της επανεκκίνησης, βρίσκει ως μοναδική ομάδα στα πέντε γκρουπ του Βορρά χωρίς παραβίαση της εστίας του τον Αγροτικό Αστέρα. 

Βέβαια, το δείγμα είναι συγκριτικά μικρότερο για την ομάδα του Ευόσμου, που έδωσε μόνο δυο ματς, τη στιγμή που άλλες ομάδες έπαιξαν τρεις ή τέσσερις αγώνες. 

Οι «πράσινοι», που μετέχουν στον 2ο όμιλο και έχουν το απόλυτο των βαθμών (5 γκολ ενεργητικό για την ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη), κέρδισαν εντός με 2-0 τον Αετό Βαρβάρας στην πρεμιέρα και τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας με 3-0 στο Μακροχώρι Ημαθίας (για την 4η αγωνιστική και τελευταία πριν τη διακοπή), ενώ ενδιάμεσα ήρθε η αναβολή του ματς με την Καλλικράτεια (λόγω μαζικών κρουσμάτων κορωνοϊού στους Χαλκιδικιώτες και το ρεπό του πρώτου γύρου για την ομάδα των δυτικών συνοικιών). 

Ο τερματοφύλακας του Αγροτικού Αστέρα, Χρήστος Ψωμιάδης


Έτσι, ο νεαρός νεοαποκτηθείς γκολκίπερ Χρήστος Ψωμιάδης (Ευοσμίτης στην καταγωγή, ανταγωνιστικό δίδυμο με Μαλιάτσο) έχει δυο «clean sheet» σε ισάριθμα ματς για τους «σταχυοφόρους» (με τη συνεισφορά βεβαίως αμυντικογενών παικτών, όπως οι Πολυζάς, Καλλίδης, Ουρδούδης, Μιλκούδης και οι μέσοι Κουκουλέκης, Καραγιάννης, Προβατίδης, Αποστολίδης), επίτευγμα μηδέν παθητικού και απαραβίαστης εστίας που δεν έχει άλλη ομάδα στα γκρουπ 1, 2, 3, 4 και 5 (Βορράς). 



Συνολικά ανάλογο επίτευγμα έχουν δυο ακόμα ομάδες, μεταξύ των 136 της Γ΄ Εθνικής, αλλά από το Νότο. 

Συγκεκριμένα, αυτές είναι η Κηφισιά και ο Άγιος Ιερόθεος, με τις δυο ομάδες της Αττικής να μετέχουν αμφότερες στον 7ο όμιλο.

Κεντρική φωτο αρχείου από Σωτήρη Καρασαρίδη-erasitexnika.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική