Νέστος Χρυσούπολης| Χειρουργήθηκε στο χιαστό ο άτυχος Σάββας Κυριακίδης

 


Ραντεβού με την ατυχία του είχε μέσα στην καραντίνα ο Σάββας Κυριακίδης. Ο έμπειρος Δραμινός εξτρέμ του Νέστου Χρυσούπολης, που ήρθε ως μεταγραφή πρώτης γραμμής στην ομάδα του Θεόφιλου Χατζηστάθη και υπήρχαν πολλές προσδοκίες λόγω της ποιότητας και του βιογραφικού του, σε μια ατομική προπόνηση συντήρησης υπέστη σοβαρή ζημιά και συγκεκριμένα ρήξη χιαστού. 

Ο 33χρονος ακραίος χειρουργήθηκε επιτυχώς την Πέμπτη στον «ΚΥΑΝΟΥ ΣΤΑΥΡΟ» στη Θεσσαλονίκη και την Παρασκευή παίρνει εξιτήριο. 

Ο Κυριακίδης θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα εξάμηνο, ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις και σύντομα θα ξεκινήσει με υπομονή το πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ως την πλήρη επάνοδο στη δράση.

Ο Σάββας Κυριακίδης ανέφερε στον soccerpractor: «Ευχαριστώ τη διοίκηση του Νέστου, τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου, που είναι δίπλα μου στα δύσκολα. Είναι σαν οικογένειά μου σε αυτό που περνάω. Η ατυχία και η εγχείρηση ήρθαν σε μια δύσκολη συγκυρία συνολικά για το ποδόσφαιρο με την καραντίνα. Μου λείπει το ποδόσφαιρο και ανυπομονώ να γυρίσω στην ενεργό δράση με ακόμα μεγαλύτερη δίψα».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική