Δόξα Δράμας| Εικόνα από την ήττα στασιμότητας από τον Απόλλωνα Λάρισας (0-1, vids)



 Δεύτερη σερί ήττα γνώρισε η Δόξα Δράμας, που έμεινε με άδεια χέρια εντός έδρας, χάνοντας 1-0 από τον Απόλλωνα Λάρισας, σκορ με το οποίο οι Θεσσαλοί είχαν κερδίσει και εντός έδρας, στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου (έγινε ετεροχρονισμένα, λόγω αναβολής).

Το μοναδικό γκολ για την ομάδα του Κώστα Φραντζέσκου πέτυχε ο αρχηγός Κώστας Σκούπρας στο 21΄, με τον έμπειρο δεξιό μπακ με ξεχύνεται σε ανοιχτό γήπεδο σε αντεπίθεση και να νικά τον Στεφανάκο με δυνατό σουτ. 

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τεράστια ευκαιρία στο πρώτο μέρος για το 0-2, ξανά σε αντεπίθεση, με τον Στεφανάκο να νικά τον Γιακο σε τετ α τετ στο 41΄.

Η ομάδα του Θανάση Κολιτσιδάκη είχε τις δικές της ευκαιρίες να βρει δίχτυα, με αποκορύφωμα το σουτ του Βασίλη Κουτσιανικούλη στο οριζόντιο δοκάρι στο 65΄, αλλά και άλλες φάσεις μπροστά στα καρέ του Αστρά, όπως το σουτ του Μενσά στο 9΄, που "έβγαλε" δύσκολα που νεαρός γκολκίπερ. 


Οι "Μαυραετοί" πλέον προετοιμάζονται για τη δύσκολη έξοδο του Σαββάτου, με τον πρωτοπόρο Ιωνικό, τον οποίο κέρδισαν στον πρώτο γύρο στη Δράμα.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Στεφανάκος, Άντερσον, Κουκόλης, Παπαργυρίου, Χάμοντ, Πινδώνης (80' Νιολάκης), Κουτσιανικούλης (80' Φυτόπουλος), Σαμπανίδης (40’ Μπαράνκο), Παρασκευάς (80' Παπαϊωάννου), Μενσά, Μαυριάς (64’ Κόντος).Α

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Αστράς, Μόρας (70’ Αθανασιάδης), Σκούπρας, Καρρίκι (70’ λ.τ. Λουκάς), Μπάμπης, Γκόλιας, Μπάλλας (59’ Τασιούλης), Σούλτσε (77’ Γκουντρουμπής), Λίταινας, Ομπράντοβιτς (59’ Καμπέρης), Γιάκος.

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ με τα καλύτερα στιγμιότυπα


Δείτε το βίντεο του dramasport.gr με δηλώσεις από το παιχνίδι


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική