Σοκ και θλίψη, "έφυγε" στα 25 ο Παναγιώτης Ξόμπλιος



Θρήνος και ανείπωτη θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που πενθεί για το χαμό του Παναγιώτη Ξόμπλιου.

Σε ηλικία 25 ετών, ο Σκυδραιος στην καταγωγή ποδοσφαιριστής, άφησε την τελευταία πνοή στον ύπνο του αιφνιδιαστικά, από παθολογικά αίτια μέσα στη νύχτα.



Ο Ξόμπλιος φέτος ήταν σέντερ φορ στην Αναγέννηση Γιαννιτσών (δεν είχε παίξει μετά την επανεκκίνηση της Γ' Εθνικής λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων), πέρυσι στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας και ήταν από τα αγαπητά παιδιά του χώρου. 

Ο Ξόμπλιος έκανε ντεμπούτο στα 16 στη Γ' Εθνική με τον Αετό Σκύδρας (προπονητής τότε ο Γιώργος Τυριακιδης, νυν του Αλμωπού Αριδαίας), ενώ έπαιξε στις ομάδες Κ19 των ΑΕΚ, Άρη, Νίκης Βόλου και μετά σε Βέροια (έπαιξε και Σούπερ Λιγκ 1), Καβάλα, Καλλιθέα, Παναιγιάλειο, Αλμωπο Αριδαίας, πριν τη Μηχανιώνα και την Αναγέννηση.



Στις 17.00 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στον Ιερό Ναό Αγίου Στεφανου Σκυδρας. 

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν πολλές ομάδες, όπως η τελευταία του, Αναγέννηση Γιαννιτσών και πρώην, όπως Αλμωπός Αριδαίας, η Βέροια, η Καβάλα και Ποσειδώνας Μηχανιώνας, ενώ πολλοί συμπαίκτες του τα τελευταία χρόνια εξέφρασαν στα social media τη λύπη τους. Αναλυτικά:

Αναγέννηση Γιαννιτσών: "Μαύρη ημέρα η σημερινή, καθώς ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Παναγιώτης Ξόμπλιος δεν είναι πια κοντά μας.

Ο 25χρονος επιθετικός, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έπαθε ανακοπή καρδιάς.

Καλό ταξίδι Παναγιώτη.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του".

Καβάλα: "Η ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ 1965 εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του Παναγιώτη Ξομπλιου . 

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. 

Το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ 1965".

Αλμωπός Αριδαίας: "Η διοίκηση, ο προπονητής, οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι της Π.Α.Ε. Αλμωπός Αριδαίας | Λουτρά Πόζαρ εκφράζουν την λύπη τους και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη Ξόμπλιου που πέρασε και άφησε την σφραγίδα του στην ομάδας μας και ήταν ένα από τα καλύτερα παιδιά που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Μας είναι απίστευτο που η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι και πήρε από κοντά μας ένα νέο παιδί που είχε όνειρα για την ζωή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει, η οικογένεια της ομάδας μας δε θα τον ξεχάσει ποτέ, κουράγιο στους οικείους του".

Ποσειδώνας Μηχανιώνας: "Είμαστε βαθύτατα λυπημένοι διότι έγινε γνωστό ότι ο Παναγιώτης δεν είναι πια μαζί μας. Ο Παναγιώτης Ξόμπλιος στο περσινό του πέρασμα από την ομάδα μας φρόντισε να αφήσει το στίγμα του ανεξίτηλο στις καρδιές όλων. 

Ένα καταπληκτικό παιδί, ένας εξαιρετικός ποδόσφαιριστης.

Παναγιώτη δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.

Καλό παράδεισο! Συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Η διοίκηση, οι προπονητές σου και οι συμπαίκτες σου".

Βέροια: "Η ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ εκφράζει την λύπη της για τον αδόκητο θάνατο του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ξόμπλιου. Ο Παναγιώτης φόρεσε την φανέλα της Βέροιας τόσο ως αθλητής ηλικιακών τμημάτων όσο και ως παίκτης της πρώτης ομάδας το 2015 και το 2016. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".

Ο soccerpractor εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Καλό παράδεισο Παναγιώτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική