Νέστος Χρυσούπολης| Τίμησε Νίκο Καραμπετάκη- τι είπε συγκινημένος ο Καβαλιώτης κοουτς

Από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στην ιστορία του Νέστου Χρυσούπολης είναι αναμφίβολα ο Νίκος Καραμπετάκης.

 Με κατάκτηση Κυπέλλου Ερασιτεχνών, ανόδους, σημαντικές νίκες, μεγάλες εμφανίσεις, καλές πορείες και ανάδειξη παικτών. Αφήνοντας ανεξίτηλα τη σφραγίδα του στην ιστορία του Νέστου, σημαντικό έργο και πολλούς φίλους πίσω του.

Απολύτως φυσιολογικά λοιπόν ήρθε η βράβευση για τον νυν τεχνικό του Απόλλωνα Παραλιμνίου στον ισόπαλο αγώνα των δύο ομάδων χθες Τεταρτη στη Χρυσούπολη (0-0).

Αναλυτικά η ενημέρωση του Νέστου:

"Ο Πρόεδρος της Ομάδας μας Δημήτρης Ψυχουδάκης τίμησε τον Νίκο Καραμπετάκη που επί των ημερών του στην Ομάδα μας γνώρισε μεγάλες στιγμές με Πρόεδρο τότε τον Κυριάκο Τσαντίδη κατακτώντας το Κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδας!  Αμέσως μετά η διοίκηση του Απόλλων Παραλιμνίου και το τεχνικό τιμ τίμησαν την μνήμη του Αντιπρόεδρου  Γιάννη Καραμανίδη στη σύζυγο του. ⚽Σημαντικός βαθμός για την ομάδα μας που μας φέρνει πιο κοντά στο στόχο μας... ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ  0 - 0 Τελικό αποτέλεσμα......".

Από την πλευρά του, ο Νίκος Καραμπετάκης ανέφερε με συγκίνηση στα social media και φωτογραφίες από τη βράβευση του από τον πρόεδρο Δημήτρη Ψυχουδακη, αλλά και από επιτυχίες με το Νέστο:

 "Ένα μεγάλο ευχαριστώ φαντάζει τόσο μικρό μπροστά  στην τιμή που μου έκανε ο AS'' Nestos'' Xrisoypolis  στην χθεσινή μου επιστροφή ως "αντίπαλος "στη Χρυσούπολη.Μια επιστροφή, που συνδυάστηκε με την ιστορική Επέτειο της κατακτήσεις του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος.Δεν υπάρχουν λογια να εκφράσω τα συναισθήματά μου..Εχω εισπράξει τόση αγάπη σε αυτή την ομάδα που μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ νιώθω..VAMOS NESTOS".



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική