Πολυζάς: “Διπλής αξίας για τον Αγροτικό Αστέρα το ντέρμπι στη Μηχανιώνα, μάχη ως το τέλος για την πρωτιά”

 



Το σύνθημα της ανασύνταξης, μετά την πρώτη απώλεια βαθμών με τη Θύελλα Σαρακηνών, έδωσε μέσω του soccerpractor για τον Αγροτικό Αστέρα ο υψηλόσωμος στόπερ Βαγγέλης Πολυζάς (1-1 εντός, παρότι προηγήθηκε και έπαιζε με παίκτη παραπάνω για σχεδόν ένα ημίχρονο, ενώ δέχτηκε την πρώτη παραβίαση εστίας). 

Ο 24χρονος δυναμικός στόπερ είναι από τα βασικά “γρανάζια” φέτος για την ομάδα του Ευόσμου και από τους κύριους λόγους που δεν ήρθε η πρώτη παραβίαση εστίας πριν το 7ο ματς πρωταθλήματος (τελευταίος που δέχτηκε χρονικά το πρώτο γκολ ο Αστέρας, από τις ομάδες της Γ΄ Εθνικής στους 10 ομίλους), έχοντας ακόμα προϋπηρεσία σε Καλλικράτεια (πέρυσι), ΑΟ Καρδίας, Ατσαλένιο (με όλες στη Γ΄ Εθνική) και Αχιλλέα Τριανδρίας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πολυζά:

Για την ισοπαλία με τη Θύελλα Σαρακηνών στον Εύοσμο:

Αφήνει μια πικρία αυτή η ισοπαλία. Ήταν πρώτη απώλεια, παίζαμε εντός και προηγηθήκαμε. Δεν είχαμε δεχτεί ούτε γκολ, ο αντίπαλος έπαιζε με δέκα και ισοφάρισε αργά, δεν είχαμε πολλά περιθώρια αντίδρασης. Ωστόσο, γυρνάμε σελίδα, δεν μένουν πολλά παιχνίδια και είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά για να καλύψουμε αλλού το έδαφος”.

Για το ματς που έπεται, το ντέρμπι στη Μηχανιώνα με τον πρωτοπόρο Ποσειδώνα την Κυριακή: 

“Φαίνεται οτι είμαστε οι δυο βασικοί διεκδικητές της πρωτιάς. Βάσει ξεκινήματος, φόρμας και βαθμολογίας, αυτό φαίνεται. Είχαμε το απόλυτο και οι δυο, ως την προηγούμενη αγωνιστική. Εμείς τώρα είμαστε δυο πόντους πίσω, αλλά αν κερδίσουμε θα είμαστε μόνοι πρώτοι και θα ορίζουμε εμείς την τύχη μας. Είναι ματς διπλής αξίας, ένα παιχνίδι κλειδί και ορόσημο, βαθμολογικά και ψυχολογικά, αλλά σε κάθε αποτέλεσμα θα υπάρξει συνέχεια στο πρωτάθλημα, ακόμα έξι αγωνιστικές ακολούθως. Υπάρχουν αρκετοί διεκδικήσιμοι πόντοι όπως και πολλές παγίδες. Βέβαια, σε έναν μόνο γύρο, οι ευκαιρίες για να διορθώνεις λάθη είναι περιορισμένες. Περιμένω ένα ντέρμπι που θα παιχτεί στα ίσια, με μοιρασμένες πιθανότητες και που ίσως κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο πιο συγκεντρωμένος θα πετύχει το στόχο του”.

φωτο από Ν. ΠΟ. Ν. Καλλικράτειας


Για το στόχο του Αγροτικού Αστέρα φέτος: 

“Ήταν μια προβληματική προετοιμασία μηνών για όλες τις ομάδες, που τώρα δίνουν απανωτά παιχνίδια σε μικρό διάστημα. Πολύ ιδιόμορφο πρωτάθλημα. Στόχος είναι η πρώτη θέση, λόγω του ονόματος του Αστέρα, έχει μακρά ποδοσφαιρική παράδοση στη Β΄ Εθνική. Άλλωστε, ξεκινήσαμε καλά, δείξαμε οτι έχουμε δυνατότητες και βάσεις πρωταθλητισμού. Θα προσπαθήσουμε για την πρώτη θέση, για να πάρουμε μέρος στα πλέι οφ και μετά γιατί όχι, να διεκδικήσουμε την άνοδο ως το τέλος”.



Για το κλειδί για να στεφθεί πρωταθλητής ο Αγροτικός στο τέλος και τη φετινή φιλοσοφία που τον διακρίνει ως ομάδα: 

“Το ταμείο θα γίνει στο τέλος. Βλέπουμε χωριστά κάθε παιχνίδι, με στόχο τη νίκη, χωρίς μακρινούς υπολογισμούς. Όποιος έχει διάρκεια, συγκέντρωση και τις λιγότερες απώλειες, θα κόψει πρώτος το νήμα. Και φυσικά θα χρειαστεί βάθος και επιλογές, ανθεκτικότητα στα σερί ματς αυτό το κρίσιμο δίμηνο. Εμείς είχαμε ένα μεγάλο σερί, σε νίκες και απαραβίαστη εστία. Τώρα σταμάτησε, κάποτε θα γινόταν. Θα τα δώσουμε όλα για ένα νέο σερί νικών. Έχουμε ποιότητα παικτών στο ρόστερ, συνδυάζοντας εμπειρία και καλούς μικρούς, που είναι απαραίτητοι στην κατηγορία. Ο κ. Κατσαβάκης τους αξιοποιεί ισότιμα και τους δίνει ευκαιρίες έμπρακτα. Θα παλέψουμε λοιπόν για το καλύτερο για τον Αστέρα, γιατί ανήκει σε επαγγελματικές κατηγορίες”.

Για τις προσωπικές φιλοδοξίες του: 

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος στον Αγροτικό, είναι μεγάλη ομάδα, έχει κόσμο που ενδιαφέρεται καθημερινά και δείχνει το πάθος του, άσχετα αν δε μπορεί αν έρθει στο γήπεδο. Εξαρχής με αγκάλιασαν όλοι και προσωπικός στόχος είναι να βρεθώ σε υψηλότερη κατηγορία, μακάρι με τη φανέλα του Αστέρα”.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική