Ποσειδώνας Μηχανιώνας – Η “χρυσή” τριετία| Έργα και ημέρες με τον Γιώργο Αμανατίδη

 


Σημαντικά επιτεύγματα έχει να επιδείξει ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας την τελευταία τριετία, με άλματα προόδου και διακρίσεις, “διαδρομές” που αποτελούν σημείο αναφοράς ειδικά για τις δυο τελευταίες δεκαετίες, σε ένα σύντομο απολογισμό-ταμείο αυτής της επιτυχημένης περιόδου (που δεν αποκλείεται να έχει συνέχεια). 



Με τον Γιώργο Αμανατίδη στο “τιμόνι” και τον συνεργάτη του Βαγγέλη Κοντό (βοηθός και γυμναστής), οι “ψαράδες” σε μια τριετία πανηγύρισαν δυο πρωταθλήματα (πρόπερσι στην ΕΠΣΜ και ένα φέτος στο 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής), έναν τιμητικό τερματισμό στη δεύτερη θέση (ενδιάμεσα) και μια συμμετοχή σε τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΜ (πρόπερσι, τη χρονιά της ανόδου, όταν έχασαν από τον Θερμαϊκό Θέρμης στην Τούμπα). 



Επίσης, στις αξιόλογες πορείες της τελευταίας διετίας στη Γ΄ Εθνική, ο Ποσειδώνας εμπιστεύτηκε και ανέδειξε αρκετά νεαρά παιδιά, πρωτοεμφανιζόμενα στην κατηγορία, με τους έμπειρους να αποτελούν τη μειοψηφία του ρόστερ. 



Αναφορικά με τους αριθμούς και τα στατιστικά, την τελευταία τριετία με το τωρινό τεχνικό επιτελείο, η ομάδα της Μηχανιώνας σε Α1, Γ΄ Εθνική και Κύπελλο έχει συνολικά 56 νίκες, 15 ισοπαλίες και 10 ήττες, σε 81 επίσημους αγώνες. 



Απολογισμός επίσης θετικός, για την ομάδα, που άφησε το στίγμα της στην κατηγορία, αλλά και τη δουλειά του τεχνικού τιμ, που απέδωσε καρπούς και ανέβασε τις μετοχές της στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. 

Από το τοπικό, ο Ποσειδώνας όχι μόνο γύρισε στις εθνικές κατηγορίες, αλλά βρέθηκε μια ανάσα και από τις επαγγελματικές, τη Β΄ Εθνική...

ένθετες φωτο από Σωτήρη Καρασαρίδη-erasitexnika.gr



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική