Μακεδονικός| Δοκιμαστικά σε Κύπρο και Φινλανδία για τον Γιάννη Δοϊρανλή

 


Όντας ήδη στα 19 του ένας “έτοιμος” παίκτης, μετά από δυόμιση χρόνια συμμετοχών στον Μακεδονικό, ο Γιάννης Δοϊρανλής δείχνει έτοιμος να κυνηγήσει το όνειρό του εκτός συνόρων. 

Ο νεαρός αμυντικός χαφ των “πράσινων”, όπως ενημερώνει επίσημα η ομάδα του, θα μεταβεί αρχικά στην Κύπρο, για δοκιμή στην Πάφο (Α΄ Εθνική) και ακολούθως στην Ελσίνκι, ομάδα πρώτης γραμμής στη Φινλανδία (μετέχει στα προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ), με την προοπτική να υπογράψει σε μια από τις δυο.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Μακεδονικού:

Δοκιμαστικά στην Pafos FC και στην HJK Helsinki για τον Δοϊρανλή

Ο ποδοσφαιριστής της ανδρικής ομάδας του Μακεδονικού, Γιάννης Δοϊρανλής, είναι έτοιμος για το επόμενο, μεγάλο βήμα της καριέρας του, στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Έχοντας ξεχωρίσει με τις επιδόσεις του στην Ακαδημία του συλλόγου, ο Γιάννης προωθήθηκε στα 17 του στην ανδρική ομάδα, καταφέρνοντας σε… δυόμιση σεζόν στη Γ’ Εθνική να εξελίξει το αγωνιστικό του εύρος και όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού του, και να κάνει γνωστό το όνομα του στους κύκλους του επαγγελματικού ποδοσφαίρου χάρη στις εμφανίσεις του.

Με ελεύθερο ρόλο στον άξονα, μπροστά από τον Πολυζωίδη και πίσω από τον πιο προωθημένο Καράμπελα, ο Δοϊρανλής εξέπεμπε ηρεμία την πρώτη σεζόν, προσέδωσε ποιότητα και στοχευμένο παιχνίδι στη δεύτερη, για να φτάσει πέρυσι, στη μισή λόγω κορωνοϊού σεζόν, να συμβάλει άμεσα και στην παραγωγή τερμάτων, με 2 γκολ και 1 ασίστ.

Ο 19χρονος Γιάννης κατάφερε να εξελιχθεί σε ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της ανδρικής ομάδας, μια από τις πρώτες επιλογές των προπονητών του στον σχεδιασμό της βασικής 11άδας, μετρώντας συνολικά 37 συμμετοχές (οι 31 ως βασικός).

Αυτό το καλοκαίρι, τον νεαρό μέσο περιμένει η ευκαιρία για τη μετάβαση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Πρώτη στάση για τον Δοϊρανλή είναι η Κύπρος, όπου θα προπονηθεί σε δοκιμαστικά με την Pafos FC (Α’ Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου). Τον Αύγουστο, ακολουθεί ταξίδι στην πρωτεύουσα της Φινλανδίας, το Ελσίνκι, και δοκιμαστικά με την πιο επιτυχημένη ομάδα της χώρας, την HJK Helsinki (Veikkausliiga, Α’ κατηγορία, 30 πρωταθλήματα και 19 Κύπελλα), που συμμετέχει και στα προκριματικά του φετινού Champions League.

Ευχή σύσσωμης της οικογένειας του Μακεδονικού, είναι να κάνει ο Γιάννης μας το όνειρο του πραγματικότητα, δείχνοντας σε όλα τα παιδιά της Ακαδημίας τον δρόμο και, φυσικά, τον τρόπο, μιας και ήδη αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για τους μικρότερους ποδοσφαιριστές του συλλόγου”.


Δείτε το βίντεο που “ανέβασε” ο Μακεδονικός για τον Δοϊρανλή στο youtube




ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ Ο ΓΚΟΥΝΤΑΣ



Με δελτίο Τύπου ο Μακεδονικός γνωστοποίησε οτι ο προπονητής Δημήτρης Γκούντας, που δούλευε στις ακαδημίες (όπου και παραμένει), θα πλαισιώσει το τεχνικό τιμ της πρώτης ομάδας, δίπλα στους Γιώργο Αμανατίδη, Βαγγέλη Κόντο και Νούλη Σιαμίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στο τεχνικό επιτελείο της ανδρικής ομάδας ο Δημήτρης Γκούντας!

Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προώθηση του προπονητή Δημήτρη Γκούντα στο τεχνικό επιτελείο της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου, σε ρόλο που εξειδικεύεται σε τρεις διαφορετικές παραμέτρους.

Ο νεαρός πλην όμως έμπειρος τεχνικός είναι ένα εκ των αρχαιότερων μελών του σημερινού προπονητικού team της Ακαδημίας και έχει καταγράψει μεγάλες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια στα αγωνιστικά τμήματα των Κ17 και Κ16, όπως επίσης και στις Ελπίδες Μακεδονικού.

Η αγωνιστική εξέλιξη της Ακαδημίας έφερε και τη δική του υπογραφή, ενώ εξελικτική πορεία είχε παράλληλα και το δικό του προπονητικό προφίλ, υπό τη σκέπη του συλλόγου. Για τον τελευταίο, η προώθηση του Δημήτρη Γκούντα στην ανδρική ομάδα αποτελεί μια περήφανη επιλογή.

Ο Δημήτρης Γκούντας θα έχει τριπλό ρόλο: βοηθός προπονητής στο πλάι του Γιώργου Αμαντίδη και του έτερου βοηθού προπονητή, Βαγγέλη Κόντου, αναλυτής, καθώς και υπεύθυνος για την εξέλιξη των νεαρών παικτών του ρόστερ, τους οποίους θα παρακολουθεί στενά και θα συμβουλεύει διαρκώς, τόσο σε θεωρία όσο και σε πράξη. Φυσικά, ο Θεσσαλονικιός προπονητής θα συνεχίσει να εργάζεται και στην Ακαδημία.

Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Δημήτρη Γκούντα υγεία, διαύγεια, δημιουργικότητα και επιτυχίες σε όλα τα τμήματα στα οποία θα βάζει από τη νέα χρονιά την πινελιά του, αρχής γενομένης από την ανδρική ομάδα του Μακεδονικού!”.

φωτο από Μακεδονικός FC




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική