Μακεδονικός| Επικράτηση 2-1 στο τεστ στους Αμπελόκηπους

 


Ο Μακεδονικός ήταν ο νικητής στο φιλικό “ντέρμπι” των δυτικών συνοικιών, κερδίζοντας 2-1 τον Ηρακλή Αμπελοκήπων εκτός έδρας. 

Για την ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη σκόραραν οι Τσουκάνης (23΄ σουτ) και Τοπούζης (65΄ κεφαλιά σε σέντρα του Χατζηκωνσταντίνου), ενώ ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τους “κυανόλευκους” ο Μετάι σε 1-1 στο 57'. 

Από την ομάδα του Μάκη Δανδίκα έλειψαν οι Μαγκούτης και Πέππας, ενώ από τους “πράσινους” οι Δοξάκης, Τσουμάνης, Καράμπελας, Μπρατσιάνι, Καζουλίδης, Καραμπάς (ο τελευταίος χάνει τη σεζόν, όντας ο μεγάλος άτυχος).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: Αθανασίου, Τσαλμάς, Χατζηιγνατίδης, Δουρβατζίδης, Κοντέων, Κωτούλας, Μετάι, Βασάρας, Παλιάτσιος, Μποζίδης, Μαρμαρίδης. Έπαιξαν και οι Χατζάκος, Παπαϊωάννου, Παπαδημητρίου, Μουζάκι, Αλμπάνης, Τριανταφυλλίδης, Σαββίδης και Μπόμπορας. 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Γουναρίδης, Χασάνογλου, Σαραγιώτης, Βασιλείου, Μπενάκης, Μπόικα, Γαρύφαλλος, Νατσιόπουλος, Ζαννάκης, Τσουκάνης, Τοπούζης. Έπαιξαν και οι Παπαδόπουλος, Βασιλάκης, Γρηγοριάδης, Μαρνέρης, Κούφας, Τσιαμπάζης και Χατζηκωνσταντίνου.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική