Αγροτικός Αστέρας| Φιλική ήττα από Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων (3-1)

 


Με 3-1 ηττήθηκε στην Αλεξάνδρεια από τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων ο Αγροτικός Αστέρας, σε φιλικό το Σάββατο. 

Οι Ημαθιώτες του Δημήτρη Πρίντζιου προηγήθηκαν 3-0 με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Πιπιλιάρη, που πέτυχε χατ τρικ (8΄, 26΄ και 50΄), ενώ η ομάδα του Ευόσμου μείωσε στο τελικό 3-1 με σκόρερ τον Μπουλγκουρίδη στο 89΄. 

Το άλλο Σάββατο θα δοθεί το επόμενο φιλικό των “σταχυοφόρων” με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, ενώ στα μεταγραφικά θα ξεκαθαρίσει άμεσα το θέμα του Βαγγέλη Λίτσιου. 

Από την ομάδα του Κώστα Γαλτσίδη έλειψαν οι Σαρβανίδης, Μουρατίδης, Μαυρομιχάλης, Μελισσόπουλος, Ζουλούμης, Σαπουντζής. 

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Μέγας Αλέξανδρος (είχε προηγηθεί η νίκη και με τον Εδεσσαϊκό) ειδικά ως το 60΄, ενώ το επόμενο τεστ θα δοθεί την Τετάρτη, με τον Κτηνοτροφικό Αστέρα Καληράχης, ξανά στην Αλεξάνδρεια.

ΤΡΙΚΑΛΑ ΗΜΑΘΙΑΣ: Αργυρόπουλος, Ατανάσωφ, Γεωργίου, Τσιούχας, Τσιρίδης, Αβραμόπουλος, Περτσιούνης, Πιπιλιάρης, Βασίλτσης, Μουρατίδης, Λίτσι. Έπαιξαν και οι Κέλο, Πίκος, Λαμπρόπουλος, Διακόπουλος, Αρβανιτίδης, Κατράνας, Μαντζίρης, Χατζόπουλος και Κιρκιλιανίδης.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Στρατηλάτης, Καθάριος, Προκοπίου, Μούκα, Βοσκόπουλος, Ψάλτης, Κατσιάκης, Παπακωνσταντίνου, Κεχαγιάς, Ευθυμιάδης, Μπουλγκουρίδης. Έπαιξαν και οι Παπαδόπουλος, Χρ. Αβραμίδης και ένας υπό αξιολόγηση.

Σχόλια

  1. Πολλες 3αρες εκτος εδρας μαζευουμε.η ομαδα εχει προβλημα στην αμυντικη συμπεριφορα και κυριως μεσοαμυντικα,κι ομως συνεχιζουμε να αποκτουμε επιθετικογενεις.ειδομεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συλλογή από τριάρες, σε συνέχεια των εξευτελιστικων περσινών τελευταίων αγωνιστικών.Πιστευουν ότι, είμαστε συνηθισμένοι ,εμείς οι οπαδοί του Αστέρα, σε συνεχείς εξευτελισμούς;;;; Έχουν κατεβάσει το επίπεδο του Αστέρα στα τάρταρα...ένα σωρό μεταγραφές ,20 μέρες πριν αρχίσει το πρωτάθλημα...τι είδους οργάνωση είναι αυτή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική