Δόξα Δράμας| Η ανακοίνωση για τις κάρτες διαρκείας

 




Δελτίο Τύπου για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ενόψει της νέας χρονιάς στη Γ΄ Εθνική εξέδωσε η Δόξα Δράμας. Αναλυτικά:

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2021-2022 Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 1918


Ο ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ανακοινώνει ότι ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας ποδοσφαίρου για την σεζόν 2021-22, τα οποία περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας σε πρωτάθλημα Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ και αγώνων μπαράζ.

Η διάθεση τους ξεκίνησε και καθημερινά μπορείτε να τα προμηθευτείτε (Δευτέρα με Παρασκευή) από τα γραφεία του συλλόγου, Γούναρη 3 Δράμα (10:00-14:00 & 18:00-20:00) τηλ 2521037656, τα οποία μπορούν με αγοραστούν και με πιστωτική κάρτα.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

Θύρα Β Gold : 300 € Οικονομικής ενίσχυσης

Θύρα Β : 200 €

Θύρα Α & Γ : 100 € Γυναικείο : 50 €

Θύρα Δ : 50 € Άνεργοι / Πολύτεκνοι : 25 €

Απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας

Για τους άνεργους και πολύτεκνους η τιμή του εισιτηρίου διαρκείας θα είναι στη Θύρα Δ, 25 ευρώ και για τα παιδιά ως 18 ετών δωρεάν (για κάθε θύρα, εκτός της Β΄). Απαραίτητη η προσκόμιση του αντίστοιχου πιστοποιητικού.

Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται - σε πλήρη εναρμόνιση με την εκάστοτε ΚΥΑ - μόνο σε όσους θα έχουν τα ακόλουθα παραστατικά:

- Πιστοποιητικό εμβολιασμού covid-19.

- Πιστοποιητικό νόσησης covid-19. Όσοι φίλαθλοι έχουν πιστοποιητικό νόσησης covid-19, μετά τη λήξη του θα τους επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες αποφάσεις των οργάνων της Πολιτείας και τις οριζόμενες προϋποθέσεις.

Ο έλεγχος και η ταυτοπροσωπία θα γίνεται κατά την είσοδό σας στο γήπεδο.

Η σεζόν πέρσι είχε μια ιδιαίτερη μορφή εξαιτίας της πανδημίας, τώρα η ομάδα σου σε χρειάζεται στο γήπεδο. Ετοιμάσου να επιστρέψεις στη δράση και γίνε κομμάτι της ομάδας σου... ΔΟΞΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ!”.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική