Μανωλάκης: “Μεγάλες απαιτήσεις στον Ηρακλή, ένας επιπλέον παίκτης ο κόσμος”

 



Ο νεοαποκτηθείς αριστερός μπακ, Γιώργος Μανωλάκης, που ήρθε στον Ηρακλή προερχόμενος από τον Διαγόρα Ρόδου (συμπαίκτης με Μπαστακό, Κάκκο και Κωστούλα) και έχει το αβαντάζ για μια φανέλα βασικού μίλησε στο Iraklis Fc για την έναρξη της Σούπερ Λιγκ 2 που είναι προ των πυλών και τις εντυπώσεις του από την ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του μπακ των “κυανόλευκων”:

«Υπάρχει ένα μεγάλο διάστημα προετοιμασίας και θα θέλαμε να ξεκινήσει στην ώρα του το πρωτάθλημα. Θα έπρεπε ήδη να είχαμε αγωνιστικούς ρυθμούς και αρκετές αναμετρήσεις στα «πόδια» μας. Περιμένουμε να αρχίσει το πρωτάθλημα και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι στον καλύτερο βαθμό.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια νέα αρχή και είναι δύσκολη ειδικά για τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν ζήσει τον Ηρακλή. Με όσα μας έχει μεταφέρει ο κόσμος καταλαβαίνουμε που έχουμε έρθει και πόσο μεγάλες απαιτήσεις υπάρχουν. Για αυτό θα πρέπει να μοχθούμε στις προπονήσεις και να δίνουμε το 100 % για να πετύχουμε. Η νοοτροπία μας είναι να διεκδικούμε τους τρεις βαθμούς της νίκης σε κάθε αναμέτρηση, είτε αγωνιζόμαστε εντός, είτε εκτός έδρας”. Όσο για τον κόσμο του Ημίθεου;

«Είναι ένας επιπλέον παίκτης για την ομάδα μας, ειδικότερα όταν αγωνιζόμαστε μακριά από την έδρας μας. Το έχουμε ήδη ζήσει αυτό και νομίζω ότι θα συμβαίνει σε κάθε αναμέτρηση. Ο κόσμος μας βοηθάει για να φτάνουμε στην νίκη. Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Ηρακλή, που είναι μια ιστορική και μεγάλη ομάδα. Το κλίμα που υπάρχει είναι εξαιρετικό και αυτό με χαροποιεί περισσότερο, δίνοντας μου ένα επιπλέον κίνητρο για να προσπαθήσω για το καλό το ομάδας».




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική