Εδεσσαϊκός| Μια ανάσα από το “ρετιρέ”, 3-2 τη Μηχανιώνα με σούπερ Κυζιρίδη (vid)

 





Συνεχίζει το... βιολί του ο Εδεσσαϊκός, που αντέδρασε θετικά μετά την προηγούμενη ήττα από τον Μακεδονικό. 

Οι “τριαινοφόροι” κέρδισαν 3-2 με ανατροπή τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας στο Ριζάρι, σε ένα όμορφο ματς με εναλλαγές στο σκορ και πέντε γκολ, έχοντας ηγέτη τον Γρηγόρη Κυζιρίδη. 

Ο έμπειρος Σκυδραίος μεσοεπιθετικός πέτυχε χατ τρικ, έφτασε τα 7 γκολ φέτος και είναι πρώτος σκόρερ του ομίλου, μαζί με τον Τσέχο Γιακούμπ Σασίνκα, της ΑΕΠ Κοζάνης. 

Η ομάδα του Άγγελου Ζαζόπουλου φιγουράρει δεύτερη, ένα πόντο πίσω από το δίδυμο κορυφής των Μακεδονικού και ΑΕΠ, ατενίζοντας αισιόδοξα τη συνέχεια, αρχής γενομένης από την έξοδο με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων.



 Οι “ψαράδες” έκαναν το 0-1 στο 4΄ με τον Κουτσικοβαγγέλη (δυνατό σουτ από κοντά), αλλά στο 21΄ ο Κυζιρίδης με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε για την ομάδα της Πέλλας. 

Στο 32΄ ο Γιώργος Κουτσικοβαγγέλης για τους φιλοξενούμενους δέχτηκε δεύτερη κίτρινη, γεγονός που άλλαξε τις ισορροπίες. 

Στο 48΄ ο Μελικιώτης κέρδισε πέναλτι και ο Κυζιρίδης από την άσπρη βούλα έκανε το 2-1 για τους “πράσινους”. 

Στο 55΄ με κεφαλιά ο Ηλίας Ιγνατίδης ισοφάρισε σε 2-2 για την ομάδα του Δημήτρη Κάλφα, αλλά ο Κυζιρίδης μίλησε τελευταίος, ευστοχώντας σε ένα ακόμα πέναλτι, στο 83΄ για το τελικό 3-2, το οποίο κέρδισε ο Ντόγος.

*Αναγκαστική αλλαγή έγινε ο έμπειρος στόπερ των Εδεσσαίων, Σεραφείμ Μωυσίδης, που υπέστη διάσειση (πλέον είναι απολύτως καλά) και άπαντες του αφιέρωσαν το τρίποντο.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Τεντζέρης, Αβραμίδης, Μωυσίδης (35΄ λ.τ. Μαυρόπουλος), Γιαννόπουλος, Νικολαϊδης, Προύντσης, Τεμερτζόγλου, Κυζιρίδης, Ντόγος, Μελικιώτης, Ταουσιάνης. Έπαιξαν και οι Σπαρτιάτης, Κατικαρίδης, Καλαμπάκας.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ: Παπαδόπουλος, Προκοπίου, Λαγόντζος, Καστριτσέας, Δημητρακόπουλος, Φούσκας, Κουτσικοβαγγέλης, Κουκουλέκης, Ιγνατίδης, Ξανθόπουλος, Λουκοβίτης. Έπαιξαν και οι Μόλα, Τσακιρίδης και Παπαγεωργίου.






Δείτε το βίντεο με την παρακάμερα από το Edessaikos Tv


φωτο από Edessaikos FC

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική