Αλμωπός Αριδαίας| Ήττα εντός από ΠΑΟΚ Β (1-2)

 


Δυο λάθη στην άμυνα έφεραν την ήττα με 2-1 στην Αριδαία από τον ΠΑΟΚ Β για τον Αλμωπό, που συνάμα διατύπωσε παράπονα για τη διαιτησία του Φίτσα (Πρέβεζας/Λευκάδας).

 


Η ομάδα της Πέλλας δε μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο τρίποντο με τον Ολυμπιακό Β, με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να ανοίγει το σκορ στο 21΄ με τον Χατζηστραβό, μετά από ασίστ του Γκορντεζιάνι. 



Το 0-2 για το Δικέφαλο του Βορρά ήρθε στο 23΄, με σκόρερ τον Γιώργο Κούτσια. 


Οι “κυανόλευκοι” απλώς μείωσαν στο τελικό 1-2 με τον φορμαρισμένο Χρήστο Ρόβα στο 55΄. 



Ο Αλμωπός είχε ευκαιρία με τον Σέχου (3΄), ενώ ζήτησε πέναλτι στον Σουλιώτη στο 43΄, “φωνάζοντας” και για ένα ακυρωθέν γκολ, του Ρόβα ως επιθετικό φάουλ, αλλά και στις καθυστερήσεις, όταν σε κεφαλιά του Σέχου ζήτησαν γκολ που δε καταλογίστηκε (οτι δηλαδή η μπάλα είχε περάσει την τελική γραμμή).


ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Παϊτέρης, Σέχου, Πρίκας (85′ Ζαχαρός), Σουλιώτης, Κολλαράς, Γιαλαμούδης (74′ Παρασκευάς), Κέρθι (74′ Μπακουτσής), Ασλαμπάλογλου, Ρόβας, Γιουκούδης, Τριανταφυλλάκης (74′ Πέττας).

ΠΑΟΚ Β: Μπουργάνης, Αποστολόπουλος, Τάχατος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Γιαξής, Σαλαμούρας (45΄ Μελετίδης), Χατζηστραβός (92′ Τσοπούρογλου), Τσαούσης, Κούτσιας (68′ Πανίδης), Γκορντεζιάνι (45′ Τζίμας).






φωτο από Almopos FC


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική