Αλμωπός Αριδαίας| Θρίαμβος με Ολυμπιακό Β, με ηγέτη Ρόβα (3-0, vid)

 





Γκολ και θέαμα πρόσφερε ο Αλμωπός, κερδίζοντας άνετα με 3-0 τον Ολυμπιακό Β στην Αριδαία, όπως μαρτυρά το σκορ, “καταθέτοντας” νοοτροπία νικητή εξαρχής. 


Η ομάδα της Πέλλας συνεχίζει την εντυπωσιακή φετινή της πορεία, κερδίζοντας σεβασμό και αναγνώριση σε υψηλό επίπεδο, συνδυάζοντας την ουσία των βαθμών και τις καλές εμφανίσεις. 



Την επίδειξη ισχύος των “κυανόλευκων” υπέγραψε ο... συνήθης ύποπτος, ο πρώτος σκόρερ τους φέτος, Χρήστος Ρόβας, που χτύπησε δις, φτάνοντας τα 8 γκολ. 



Το δρόμο για την “εκκωφαντική” νίκη άνοιξε ο Ρόβας σε ένα καίριο σημείο, λίγο πριν βγει το ημίχρονο, στο 45΄ με κεφαλιά σε σέντρα του Τριανταφυλλάκη, ενώ ο Σερραίος φορ έδειξε να βάζει πιο στέρεες βάσεις για το τρίποντο του Αλμωπού, με το 2-0 στο 47΄, με σουτ σε αντεπίθεση.



 Το “κερασάκι στην τούρτα” για την ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη (τεράστιο μερίδιο στο “οικοδόμημα”, όχι μόνο φέτος) έβαλε με πείσμα και ωραίο γκολ ο Πάρης Πρίκας, στο 95΄ εν μέσω αποθέωσης (3-0).



ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ...

Όσο για την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα, που προερχόταν από το διπλό με τον Πιερικό στην Κατερίνη, γνώρισε την πιο βαριά ήττα της ως τώρα στη φετινή Betsson Super League 2. 

Οι γηπεδούχοι απείλησαν και σε άλλες περιπτώσεις, όπως με Ρόβα (12΄), Πρίκα (28΄), Κολλαρά (39΄) στο α΄ μέρος και στο β΄ με Σέχου-Τριανταφυλλάκη, έχοντας και δοκάρι με τον Ζαχαρό, χωρίς την ίδια στιγμή να κινδυνεύει σημαντικά από τους “ερυθρόλευκους”.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Παϊτέρης, Γιαλαμούδης (79′ Παρασκευάς), Σουλιώτης, Σέχου, Πρίκας, Κέρθι (83′ Ζαχαρός), Ασλαμπάλογλου, Κολλαράς, Τριανταφυλλάκης (79′ Πέττας), Ρόβας, Γιουκούδης (71′ Μπακουτσής).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β: Στουρνάρας, Αποστολόπουλος, Σαπουντζής, Τσέλιος, Καλογερόπουλος, Κουτσίδης, Νίκολιτς, Μαρίνος (53′ Βοΐλης), Ντόι (53′ Λιάτσος), Κωστή, Πινακάς (53′ Μπα).




Φωτο από Almopos FC


Δείτε το βίντεο με τα highlights από την ΕΡΤ3


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική