Μακεδονικός| “Γκρέμισε” ό,τι έχτιζε στη Λευκίμμη & “ιπποτικά” συγχαρητήρια στην Κοζάνη

 



Έφτασε στην... πηγή αλλά δεν “δροσίστηκε” ο Μακεδονικός, που την τελευταία αγωνιστική άφησε να πάει στράφι ότι δημιούργησε με κόπο τους τελευταίους μήνες, τουλάχιστον αναφορικά με το στόχο της κατάκτησης του τίτλου. 

Οι “πράσινοι” ηττήθηκαν με 1-0 στην Κέρκυρα από την ψυχωμένη Λευκίμμη, που έπαιζε με οδηγό το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, ειδικά μετά το επεισοδιακό ματς στην Ημαθία και με την επιτυχία της παρέμεινε στην κατηγορία. 

Το γκολ του Μπουλάτοβιτς μόλις στο 5΄ ήταν αρκετό στην ομάδα του Πάνου Κορομπόκη, που είχε για οδηγό ένα κατάμεστο γήπεδο. 

Η ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη είχε ευκαιρίες με Λάλκοβιτς, Θεοδωρίδη και Τοπούζη, αλλά και αριθμητικό αβαντάζ, αλλά περιορίστηκε στη δεύτερη θέση μετά την οδυνηρή ήττα.

To τέλος είναι άδοξο, αλλά δεν ακυρώνει τη μεγάλη προσπάθεια και το όμορφο ταξίδι (άλλωστε κάθε πρωταθλητής μπορεί να μείνει... στάσιμος στα μπαράζ ανόδου που έπονται).

ΕΥΧΕΣ ΣΕ ΚΟΖΑΝΗ

Ο Μακεδονικός, σε μια έκφραση πολιτισμού και σεβασμού, συνεχάρη την Κοζάνη και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου: “?Πρωταθλήτρια η Κοζάνη, που προσπέρασε τον Μακεδονικό στην τελευταία (22η) αγωνιστική, κατακτώντας τον τίτλο σε μια εντυπωσιακή κούρσα για δύο άλογα!

?Συγχαρητήρια στα παλικάρια μας και σε όλο το προπονητικό και τεχνικό επιτελείο που δούλεψε καθόλη τη διάρκεια της σεζόν με στόχο τον τίτλο! Συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά!

?Συγχαρητήρια στην ομάδα της Κοζάνης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσπάθεια τους να κερδίσουν και την άνοδο στη Super League 2.

?Συγχαρητήρια και στην ΑΕ Λευκίμμης για την επίτευξη της παραμονής στη Γ Εθνική, μετά από έναν πραγματικά αξιοθαύμαστο δεύτερο γύρο”.











Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική