Aγροτικός Αστέρας| Χωρίς Μελισσόπουλο, Σαρβανίδη & Βοσκόπουλο με Παναχαϊκή το Σάββατο






Το “3Χ3” στον Εύοσμο, μετά τα τρίποντα με Προοδευτική και ΠΑΟ Ρουφ στο “Δ. Κοντικάκης”, θα αναζητήσει το Σάββατο, με τη φιλόδοξη και ιστορική Παναχαϊκή (έχει “2/2” και ρεπό), ο Αγροτικός Αστέρας, παρά τις σημαντικές απουσίες που αντιμετωπίζει, για να “κλειδώσει” την άνοδο, αν πιάσει τους 10 βαθμούς, να μείνει στην κορυφή ακόμα μια αγωνιστική και να γίνει φαβορί για να τερματίσει πρώτος για το γόητρο μεταξύ των 7 πρωταθλητών. 

Οι “πράσινοι” ποντάρουν σε έδρα, φόρμα και ψυχολογία, ενώ για πρώτη φορά θα αναγκαστεί ο Κώστας Γαλτσίδης για “παρεμβάσεις” και αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αφού στα τρία πρώτα ματς παρατάχθηκε ολόιδια ενδεκάδα, χωρίς καμία διαφοροποίηση. 

Ο Σαρβανίδης θα λείψει από τους “κόφτες”, αφού δέχτηκε κόκκινη στο φινάλε της τελευταίας αγωνιστικής, ενώ κίτρινες κάρτες συμπλήρωσαν τόσο ο Ξανθιώτης επιθετικός, Αλέξανδρος Μελισσόπουλος, πρώτος σκόρερ των “σταχυοφόρων” (10 γκολ, 2 στα μπαράζ και 8 στην κανονική περίοδο), όσο και ο έμπειρος στόπερ, Γιάννης Βοσκόπουλος (έπαιξε παλιά στους Πατρινούς, όπως και ο Καθάριος). 

Έτσι, απουσιάζει από μια “κολόνα” σε κάθε γραμμή, όλες στον κεντρικό άξονα, με το βάθος του ρόστερ να δοκιμάζεται, αλλά να υπάρχει εμπιστοσύνη. 

Θέσεις στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Καλλίδης (στο κέντρο άμυνας), Κεχαγιάς (επίθεση), Παπακωνσταντίνου, Καραγιάννης, Μαυρομιχάλης και Μπουλγκουρίδης, χωρίς να αποκλείεται άλλη έκπληξη (τα 8/11 πάντως δύσκολα θα έχουν αλλαγή).

 Αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι του Αστέρα στο “σπίτι” του, καθώς έπονται οι έξοδοι με Μακεδονικό και Ηρακλή Λάρισας, πριν το ρεπό της τελευταίας αγωνιστικής.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική