Μεταγραφικό “μπαμ” στην Α1 ΕΠΣΜ – Ποια η νέα ομάδα του Γιάννη Ζαγναφέρη

 



Νέα υπέρβαση στην επίθεση για τον Κυπελλούχο ΕΠΣΜ, Ιωνικό Διαβατών, που ετοιμάζεται για την πρόκληση της συμμετοχής για πρώτη φορά στο Κύπελλο Ελλάδος, αλλά και τα πλάνα πρωταθλητισμού, για άνοδο στη Γ΄ Εθνική. 

Μετά τον φορ, Τάσο Κεχαγιά (Αγροτικού Αστέρα, παλιός γνώριμος) και τον μέσο Άλντι Κοπάτσι (βοήθησε στην άνοδο τον Καμπανιακό-αποκτήθηκαν ακόμα οι Νόικος και Τζιοβανάκης), η ομάδα της Ιωνίας έκανε δικό της και τον Γιάννη Ζαγναφέρη. 

Ο 30χρονος Ξανθιώτης φορ αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στην Α1 ΕΠΣΜ την ομάδα του Εμιλιάνο Χαλιλάι, έχοντας θητεία σε Μακεδονικό, Οδυσσέα Κορδελιού, ΑΠΕ Λαγκαδά, ΠΑΟ Κουφαλίων, Ορφέα Ξάνθης και Πανόραμα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού:

Η ομάδα μας ανακοινώνει τον Γιάννη Ζαγναφέρη..!!! Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στις θέσεις του επιτελικού χάφ και του Σέντερ φορ και έρχεται να βοηθήσει στην προσπάθεια μας..στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Οδυσσέα Κορδελιού , ΑΠΕ Λαγκαδά , Μακεδονικό, ΠΑΟ Κουφαλίων , Ορφέα Ξάνθης και Πανόραμα..τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες..!!!”.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική