Αγροτικός Αστέρας| “Πρώτη” με Στέργιο Φαρμάκη και Νίκο Κουρέλλα

 


Διπλή επιβεβαίωση στο ρεπορτάζ τουCity of Primo 106.1”, τόσο για τον τερματοφύλακα, Στέργιο Φαρμάκη, όσο και για τον αριστερό μπακ, Νίκο Κουρέλλα, που εντάχθηκαν στον Αγροτικό Αστέρα (αφενός σε επίπεδο αποκάλυψης επαφών, αφετέρου και στο σκέλος οριστικοποίησης συμφωνιών). 

Οι δυο πρώην παίκτες της Σαντορίνης έδωσαν το παρών στη σημερινή έναρξη προετοιμασίας των “σταχυοφόρων” στον Εύοσμο (όπως φαίνεται στην αποκλειστική φωτογραφία του soccerpractor) και είναι τα πρώτα αποκτήματα, στο σχεδιασμό ενόψει Σούπερ Λιγκ 2 (υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία για την τελική απόφαση παρουσίας στη δεύτερη κατηγορία, που ακόμα όμως επίσημα εκκρεμεί).

Ο 28χρονος Κορδελιώτης, Στέργιος Φαρμάκης εκτός από τη Σαντορίνη θήτευσε και σε Καλλιθέα, ΝΠΣ Βόλος, Αιγινιακό, Παναργειακό, ΑΟ Καρδίας, Αστέρα Βλαχιώτη, ΑΠΕ Λαγκαδά, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τον “γείτονα” Ελευθεριακό. 


Ο 29χρονος Γρεβενιώτης Νίκος Κουρέλλας έπαιξε στους “σταχυοφόρους” και το 2015, επίσης στη Β΄ Εθνική, ενώ ακόμα πλην της Σαντορίνης αγωνίστηκε σε Άρη, Ηρακλή, Καβάλα, ΑΕΚ, Τρίγλια, Καλαμάτα, Χανιά, Πυρσό Γρεβενών, Ζάκυνθο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική