Παπαβραμίδης: “Εξασθενήσαμε, χάσαμε τον ύπνο μας – Μετά την άνοδο ο Αγροτικός Αστέρας πήρε την κάθοδο!”

 





Στην εκπομπήPrimo Secondo” του City of Primo 106.1” μίλησε ο ισχυρός άνδρας του Αγροτικού Αστέρα, Χρόνης Παπαβραμίδης, έξαλλος και φανερά οργισμένος και εκνευρισμένος για την κωλυσιεργία στη λήψη αποφάσεων, για την εκκρεμή τύχη ομάδων στις μικρότερες κατηγορίες.

 Όπως οι “πράσινοι”, που αγωνιστικά πήραν την άνοδο, αλλά είναι σε... ομηρία, όπως μια σειρά ομάδων (Κοζάνη, Πανδραμαϊκός, Τρίκαλα Ημαθίας, αλλά και πιο νότια). 

Ο έμπειρος παράγοντας της ομάδας του Ευόσμου ανέφερε αρχικά, μετά τη νέα αναβολή από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, όπως φημολογείται για το τέλος του μήνα ή τις αρχές του επόμενου: “Τι να πω δε ξέρω, εξασθενήσαμε. Ντροπή, ντροπή, ντροπή. Κάντε κάτι, θα πάρετε μια ψυχή; Πάρτε την! Να τελειώνει. Δεν υπάρχει χώρα; Δεν υπάρχει τίποτα; Τελειώστε το, να ξέρουμε τι να κάνουμε. Ο Αστέρας μετά την άνοδο πήρε την κάθοδο, δε ξέρω γιατί. Κύπελλο μας στείλανε, γράφει ΕΠΟ. Στον Κυπελλούχο του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Συγχαρητήρια πήραμε, βραβεία πήραμε, τα γλεντήσαμε με όλο τον Εύοσμο. Το περάσαμε από όλα τα στενά, στην πλατεία. Το χαρήκαμε, το ευχαριστηθήκαμε. Εκείνο ήταν. Από την άλλη μέρα και μετά, θα βγει η ψυχή μας”.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΝΕ, ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ”

Για να συνεχίσει ο Χρόνης Παπαβραμίδης: “Τίποτα απολύτως δε μας λένε. Τη Δευτέρα, την Τρίτη, μετά την Παρασκευή. Φάγαμε άλλους πόσους μήνες και περιμέναμε σήμερα υποτίθεται το τελειωτικό, το τι θα γίνει. Τώρα άλλοι λένε για 30 Αυγούστου, άλλοι 1 Σεπτεμβρίου. Να κάνουμε τι μετά; Ποιος θα μείνει; Δε θα μείνει ούτε ποδοσφαιριστής, τίποτα, κανείς. Ας μου πει κάποιος. Δε γίνονται αυτά. Τίποτα απολύτως, αυτοί μεταξύ τους δε μπορούν να τα βρούνε, να βγάλουν μια απόφαση. Οι δικηγόροι μας είναι απορημένοι, κάθε μέρα λένε θα βγει σήμερα η απόφαση, θα βγει αύριο η απόφαση. Δε κοιμόμαστε, χάσαμε τον ύπνο μας, χάσαμε τα πάντα. Ας μας πούνε να τα παρατήσουμε, να τελειώνει. Δε ξέρω τι να κάνω εγώ, δε ξέρουν τι να κάνουν οι παίκτες. Σήμερα περάσανε όλοι από το γραφείο, τι να τους πω. Ύστερα είπαμε αυτό, δε μπορεί να γίνει μόνο για τον Αστέρα, αν θα γίνει, πρέπει να γίνει πανελλαδικά. Ας πάρουν την απόφαση, δεν έχουν καρδιά, ψυχή; Χαλάλι σε όλους, είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Να σημαδεύουμε τη μπεκάτσα και να χτυπάμε τον καρχαρία, τι να πω.


Για τα σχέδιά του, για τις επόμενες κινήσεις και πότε θα πάρει ο ίδιος τις αποφάσεις του: “Νομίζω οτι εξασθένησα. Θα το σκεφτώ πολύ καλά, είναι να πάω διακοπές για μια εβδομάδα. Δεν αξίζει για τίποτα, για ανθρώπους σαν και εμένα να ασχολούνται με αυτά τα πράγματα, είναι για άλλους. Δε μπορώ να ξεκινήσω τίποτα, για ποια κατηγορία, αφού δε μου λένε τι μπορεί να γίνει. Μπορεί να παίξω στη Β΄, στη Γ΄, στην Α1; Εδώ μιλάνε και για δυο κατηγορίες κάτω, καλύτερα ας μας σβήσουν. Αφού δε θέλετε να βάλετε αυτόν που βγήκε πρωταθλητής, θέλετε να βάλετε κάποιον άλλον. Βάλτε τον και σβήστε μας εμάς. Ελάτε να πάρετε μπάλες, ρούχα, σφυρίχτρες. Ελάτε, ας τα πάρουν και ας τα δώσουν όπου θέλουν, αφού εκεί πάει η δουλειά. Τώρα τι να ψάξω και τι να πω τους συμπαίκτες, αυτούς που περιμέναμε. Να, τώρα είμαι και τρώω με τον κ. Τσαχουρίδη εδώ, τι να του πω. Ήρθε για τη Β΄ Εθνική. Που θα παίξουμε, Β΄, Γ, Α1; Γ΄ έχει και ο άνθρωπος. Θα πάρω και εγώ τις αποφάσεις μου, δεν αντέχω άλλο, και ψυχολογικά, δε μπορώ. Καλά είναι αν βγάλουν καμιά ομάδα, ας κοιτάξουν τουλάχιστον να φορά ίδιες στολές με εμάς. Να έρθουν να τους δώσω τις στολές και τα σωβρακάκια και να μη μπουν και στα έξοδα. Θα βγει που θα βγει μια ομάδα, αν δε βγούμε εμείς. Τώρα επειδή ένας φίλος άκουγε, από το διπλανό τραπέζι, συγνώμη κιόλας, δεν είναι ειρωνικό, αλλά ο Πανδραμαϊκός τι στολή φοράει; Δε θυμάμαι. Πράσινη, φωνάζουν από δίπλα. Αν βγει ο Πανδραμαϊκός λοιπόν, τους χαρίζουμε τις στολές μας, όλα”.










Σχόλια

  1. Είναι προφανές ότι δεν ξέρουν πώς να το διαχειριστούν.Υπαρχει βέβαια και η άποψη ότι μετέθεσαν το "πρόβλημα" τόσο αργά ώστε δείχνει ότι έχουν πρόθεση να εξασθενίσουν τόσο πολύ την υπομονή του Αστέρα για να υπάρξει ευκολότερη παραίτηση από όλα.Οχι πρόεδρε .αν πέσουμε στο τοπικό , και ανέβει ο μεγάλος Πανδραμαϊκός, τότε να πάρει η μπάλα και όλους τους άλλους που ήταν σε αυτή την άθλια κατάσταση και τώρα κάνουν μεταγραφές για superleague 2 ..όλους πρόεδρε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική