ΑΕΠ Κοζάνης| “Έκλεισε” δυνατό τεστ με Παναιτωλικό στο Αγρίνιο & τα εμπόδια με Αμινού – Μιγιενγκά

 

Για τη διεξαγωγή δυνατού φιλικού με τον Παναιτωλικό, την Κυριακή στο Αγρίνιο, ενημέρωσε η ΑΕΠ Κοζάνης, που παράλληλα αναφέρθηκε και σε κάποια διαδικαστικά ζητήματα που έχουν προκύψει με τον Καμερουνέζο στόπερ, Φρεντερίκ Μιγιενγκά και τον Γκανέζο επιθετικό, Μοχάμεντ Αμινού.

Αναλυτικά:

ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΜΙΝΟΥ ΚΑΙ ΒΙΖΑ ΚΑΜΕΡΟΥΝΕΖΟΥ…


Στην αναμονή παραμένει ο Καμερουνέζος γίγαντας, που έχει συμφωνήσει με την ομάδα μας, ώστε να παραλάβει τη βίζα του.

Ο Φρέντερικ Μιγιενγκα, ο στοπερ που με αγωνία περιμένουμε, βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις προξενικές μας αρχές και αναμένει από μέρα σε μέρα την έκδοση της βίζας του.

Στο μεταξύ ο Αμίνου, ο Γκανέζος σταρ που ήδη βρίσκεται στην Κοζάνη, ανεβάζει στροφές από μέρα σε μέρα, δείχνει στοιχεία προσαρμοστικότητας και η διοίκηση της ομάδας μας, μάχεται επίσης με τα προβλήματα της γραφειοκρατίας ώστε να έρθει σύντομα η κάρτα του και να μπορεί να αγωνιστεί σε επίσημα παιχνίδια.Ταυτόχρονα ο Αφρικανός σταρ…διαπιστώνει ότι στη χώρα μας δεν είναι και πολύ καλύτερα τα πράγματα θυμίζοντας του την…Γκάνα.

Έχοντας φθάσει στην Ελλάδα στις 13 Σεπτεμβρίου, (ήδη δηλαδή εδώ και μέρες), η περιβόητη βαλίτσα του…ακόμα να εμφανιστεί.

Στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης μας παραπέμπουν σε αυτό των Αθηνών, τηλέφωνα δεν σηκώνει κανένας, το ταξίδι από Κοζάνη στη Θεσσαλονίκη δεν απέδωσε καρπούς, από τον Άννα στον Καϊάφα…και κανείς δεν ειναι υπεύθυνος… Στην Ελλάδα του 2022…”.ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ…


Η εντυπωσιακή παρουσία της ΑΕΠ Κοζάνης τα τελευταία 2 χρόνια, τόσο στον αγωνιστικό αλλά κυρίως στον εξωαγωνιστικό τομέα, ερίζει και αναγνωρίζεται.

Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, η ομάδα μας κλήθηκε από την ιστορική ομάδα του Παναιτωλικού και θα δώσει φιλικό αγώνα στο Αγρίνιο.

Ένα μεγάλο φιλικό παιχνίδι, κόντρα σε ομάδα της Σουπερ Λιγκ 1, μια τεράστια ευκαιρία στα νεαρά μας ταλέντα να μαζεύουν εμπειρίες.

Θα είναι το πρώτο φιλικό της ΑΕΠ Κοζάνης με ομάδα αυτής της εμβέλειας τα τελευταία χρόνια, κάτι που μας δείχνει ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο.

Η ομάδα θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο και ο αγώνας ορίστηκε να ξεκινήσει στις 17.30 το απόγευμα”.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγροτικός Αστέρας| “Κάηκε” ο Εύοσμος στη φιέστα ανόδου & την περιφορά του ανοιχτού πούλμαν (pics+vids)

Εφτά μεταγραφές αναβάθμισης ο Φοίνικας Νικήτης & το μήνυμα Δ. Σουάνη

Λευκαρίτης: “Θα θυμάται πολλά χρόνια η Χανιώτη την άνοδο στη Γ΄ Εθνική – Ώρα να σταματήσω”