Δόξα Δράμας| Πρεμιέρα στις νέες “λαμπερές” στολές με Πανθρακικό – Ενός λεπτού σιγή για Νικολαϊδη

 



Εντυπωσιάζει αναμφίβολα η νέα στυλιστική επιλογή στην εμφάνιση της Δόξας Δράμας, που συζητήθηκε πολύ και... ευχάριστα στην πρεμιέρα της με τον Πανθρακικό (αποδείχτηκε “γούρικη”, με το ευρύ 5-0). 

Η λευκή με λεπτομέρειες στο κέντρο, όπου δεσπόζει ο τυπωμένος μεγάλος Μαυραετός στο ιχνογράφημα, έκανε αρκετούς να θέλουν άμεσα να την προμηθευτούν. 












Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου της Δόξας:

Με τις νέες εμφανίσεις που μόλις χθες παρέλαβε ο σύλλογος εμφανίστηκαν οι παίκτες της ομάδας μας στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Πανέμορφες, ακριβώς όπως τις παρουσιάσαμε και με κεντρικό χαρακτηριστικό το ιχνογράφημα του «μαυραετού» να στολίζει τις νέες εμφανίσεις, βρίσκονται ήδη και οι τρεις στολές στη διάθεση των παικτών μας οι οποίοι τις φόρεσαν και σας τις παρουσιάζουν.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρία COMER και τον ιδιοκτήτη της κ. Μάριο Κονσετρίνο για την συνεργασία μας και θα ευχηθούμε να υπάρχει διάρκεια.

Επίσης ενημερώνουμε το κόσμο της ομάδας που ενδιαφέρεται να τις αποκτήσει ότι αναμένουμε να γίνει άμεσα η νέα παραλαβή από την κατασκευάστρια εταιρία και αμέσως μετά θα ακολουθήσει η διάθεση τους”.



Οι Δραμινοί ενημέρωσαν και για την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του παλαιμάχου Νίκου Νικολαϊδη που έφυγε από τη ζωή στα 90 χρόνια του:

Ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε πριν την έναρξη του σημερινού φιλικού της ομάδας μας με τον Πανθρακικό στη μνήμη ενός βετεράνου ποδοσφαιριστή που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 χρονών.

Ο Νίκος Νικολαΐδης δεν θα είναι πια κοντά μας να διηγείται τις ιστορίες και τις θύμησες από τους τρεις τελικούς κυπέλλου της ομάδας όπου έδωσε το παρών του φορώντας τη φανέλα με το «μαυραετό» στο στήθος.

Τώρα πλέον, από τη γειτονιά των αγγέλων θα τα λέει με τους άλλους συμπαίκτες του και όλοι μαζί θα παρακολουθούν και θα καμαρώνουν την ομάδα μας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει…”.

φωτο από FC Doxa Dramas - Χριστίνα Γεωργιάδου



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική