Αγροτικός Αστέρας| Φινάλε για Γρηγόρη Ευθυμιάδη - “Έκλεισε” στο Διγενή Λακκώματος

 

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του Primo Secondo” στο “City of Primo 106.1” από τις 24/9 (ΕΔΩ το ηχητικό, στο 37.00 η σχετική αναφορά) για την αποχώρηση του δεύτερου σκόρερ του πρωταθλητή Αγροτικού Αστέρα (με 5 κρίσιμα γκολ), Γρηγόρη Ευθυμιάδη και την ταυτόχρονη μετακόμισή του στον Διγενή Λακκώματος, ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του στο τοπικό Χαλκιδικής (Α1). 


Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τις μεγάλες κατηγορίες και παράλληλα αναμένεται να ασχοληθεί σταδιακά με την προπονητική και κυρίως το σκάουτινγκ. 

Υπενθυμίζεται οτι ο Ευθυμιάδης έχει αγωνιστεί εκτός από την ομάδα του Ευόσμου σε Κ20 ΠΑΟΚ, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Μακεδονικό, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Οδυσσέα Κορδελιού, Ζάκυνθο, Ορφέα Ελευθερούπολης, Κισσαμικό, Παναργειακό, Ολυμπιακό Βόλου και Τρίγλια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Διγενή (τις προηγούμενες μέρες προχώρησε και σε άλλες σημαντικές μεταγραφές, όπως Ανδρεάδης, Σαντής και Διαμαντάκης), όπου συναντά ξανά τον προπονητή Χρήστο Νάιντο (άλλοτε συμπαίκτες στον Απόλλωνα Καλαμαριάς):

ΠΥΡΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΞΕΡΑΓΗ Η ΒΟΜΒΑ!!!! ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ Ο ΛΑΚΚΩΜΑΤΙΩΤΗΣ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΜΕ 240 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ Α΄, Β' , ΚΑΙ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ!!!!

Παρά τις δελεαστικές προτάσεις που ειχε ο περσινος πρωταθλητής και δεύτερος σκόρερ του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ Γρηγόρης Ευθυμιάδης ναι συνεχίσει σε επαγγελματικές ομάδες αυτος διάλεξε να ειναι συμπαίκτης των νεαρων και ταλαντούχων ποδοσφαιριστων του ΔΙΓΕΝΗ Λακκώματος και να τους βοηθήσει με την πλούσια εμπειρία του και να ανέβουν αγωνιστικα!!!




Η διοίκηση του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ ευχαριστεί τον Γρηγόρη για την επιλογή του αυτη να αγωνιστεί στην ομάδα της γενέτειράς του που εκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα πριν ξεκινήσει αυτην την πλουσια ποδοσφαιρική του καριέρα!!!

Τον καλωσορίζουμε και επίσημα (γιατί πάντοτε ηταν κοντά στην ομάδα μας!!) τον ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ στην οικογένεια του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία!!!”.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική