Δόξα Δράμας| “Ναυάγιο” στη Θράκη, ήττα-πισωγύρισμα από Άρη Αβάτου (1-0, vid)

 



Σε πτωτική τροχιά η Δόξα Δράμας, συνεχίζει να προβληματίζει το τελευταίο διάστημα, αφού μετά την ισοπαλία με την Καβάλα εντός και την ήττα-αποκλεισμό στο Κύπελλο της τοπικής Ένωσης από τον Ορφέα Χωριστής, έχασε και το Σάββατο με 1-0 στην έδρα του Άρη Αβάτου. 

Κόντρα σε αντίπαλο με άλλο στόχο, μικρότερο μπάτζετ και χωρίς πόντο μετά από δυο ματς (ήττες από Καβάλα και Απόλλωνα Παραλιμνίου), όπως οι Θρακιώτες, οι “Μαυραετοί” έφεραν ένα αποτέλεσμα πισωγύρισμα, που τους διατηρεί χαμηλά (μείον 5 από την κορυφή από νωρίς).

Το μοναδικό γκολ των “κιτρινόμαυρων” στη Φελώνη πέτυχε στο 7΄ ο Σιμάρ Χασάνογλου με δυνατή κεφαλιά και στη συνέχεια οι Δραμινοί όχι μόνο δε μπόρεσαν να αντιδράσουν και να πάρουν κάτι θετικό, αλλά αν δεν είχαν σε καλή μέρα τον... 4ο γκολκίπερ στην ιεραρχία (απόντων των τραυματιών Ηλιάδη-Κολιοφούκα και του στρατευμένου Καράδαη), το νεαρό Άγγελο Μπεζυρτζή, η κατάσταση ίσως ήταν ακόμα χειρότερη.



 Βεβαίως, είχε και η Δόξα τις δικές της φάσεις, αλλά και ο γκολκίπερ του Άρη Αβάτου, Καρά Ισμαήλ, ήταν σε καλή κατάσταση και παρών όταν χρειάστηκε.

Τα δύσκολα συνεχίζονται για την ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη, που την Τετάρτη παίζει ξανά εκτός, με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Σύνθεση Δόξας Δράμας: Μπεζυρτζής, Θεοδοσιάδης, Ντόσης, Φραγκούλης, Μκρτσιάν, Τζελίδης, Μπλιος, Περσίδης, Πιρές, Κόντος, Παπαδόπουλος. Έπαιξαν και οι Πιτσόλης, Παπαϊωάννου, Χατζηδημητρίου, Δ. Κυριακίδης.





Δείτε το βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα


φωτό από sportdrama.gr



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική