Γιάννου για το νέο γήπεδο στην Έδεσσα: “Ένα όνειρο δεκαετιών γίνεται πραγματικότητα σήμερα” (vid)

 


Για το νέο γήπεδο στην Έδεσσα, στην περιοχή Πασά Τσαϊρ, που θα στεγάσει προσεχώς τα όνειρα διάκρισης του Εδεσσαϊκού και όχι μόνο, αποτελώντας γενικότερα “πνεύμονα” για τον αθλητισμό της πόλης των καταρρακτών, μίλησε με βίντεο στα social media (περιλαμβάνει τις φάσεις υλοποίησης και πλάνα από τη σημερινή μορφή) ο Δήμαρχος, Δημήτρης Γιάννου, που έχει ενεργό ρόλο στη διοίκηση των “πράσινων”.









 Με σύνθημα, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα, για το έργο που ανοίγει νέους ορίζοντες και αποτελεί κορωνίδα για νέες μεγαλύτερες στοχεύσεις, ο Δημήτρης Γιάννου αναφέρει: “Ένα όνειρο των Εδεσσαίων της τελευταίας 50ετίας γίνεται πραγματικότητα σήμερα. Ζούμε πραγματικά την εποχή του νέου σταδίου, που αλλάζει και τη μορφή της πόλης και δίνει τη δυνατότητα στον Εδεσσαίο να χαρεί έναν αθλητικό χώρο, ο οποίος είναι ένα στολίδι για την πόλη μας και ανοίγει νέες προοπτικές, ούτως ώστε η πόλη να μεταμορφωθεί. Να έχουμε το εμπορικό και το ιστορικό κέντρο ενωμένο, να έχουμε ένα χώρο πρασίνου στο κέντρο της πόλης”.






Δείτε το βίντεο του Δήμου Έδεσσας 

         



Συνοδευτικά με το βίντεο, το μήνυμα του Δημάρχου Έδεσσας είναι το παρακάτω: “Ο αγωνιστικός χώρος στο νέο γήπεδο της Έδεσσας έχει πάρει την τελική του μορφή!

Έχει προηγηθεί πολύμηνο έργο διαμόρφωσης του χώρου και κατασκευής των απαραίτητων υποδομών για ένα λειτουργικό γήπεδο που θα φιλοξενήσει τις αθλητικές δραστηριότητες της πόλης!

Ένα όνειρο δεκαετιών γίνεται πραγματικότητα!”.






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική