Βαγγέλης Αλεξόπουλος| Προώθηση στην Κ17 του ΠΑΟΚ και το… ανδρικό «μπόνους»




Έκανε ένα βήμα μπροστά στην προπονητική καριέρα του εντός των… τειχών στα κλιμάκια του ΠΑΟΚ ο Βαγγέλης Αλεξόπουλος, αλλά ο νεαρός τεχνικός θέλει να το έχει… δίπορτο. 
Ο Αλεξόπουλος, που ήταν γυμναστής στην πρωταθλήτρια Κ15 του ΠΑΟΚ (παλιότερα στην Κ14), εξαργύρωσε την καλή διετία με την «προαγωγή» του στο νέο τιμ της Κ17 του Δικεφάλου, ως γυμναστής. 
Ο άλλοτε προπονητής και βετεράνος της Καρδίας και παλαίμαχος αμυντικός των Αχιλλέα Τριανδρίας, Αναγέννησης Επανομής, Νίκης Πολυγύρου, Αριστοτέλη Ν. Γωνίας, επιβεβαιώνει στον «soccerpractor» το άλμα του για το ανώτερο ηλικιακά τμήμα στα φυτώρια του ΠΑΟΚ, τονίζοντας: «Προσπαθώ να εμπλουτίζω την τεχνογνωσία και το βιογραφικό μου, με πτυχία και διπλώματα και σε αναπτυξιακές ηλικίες. Τη νέα σεζόν θα είμαι στην Κ17 του ΠΑΟΚ, όπως ενημερώθηκα. Αν μπορώ να το συνδυάσω, θέλω και να κοουτσάρω ξανά μια ανδρική ομάδα. Μου έλειψε η πίεση στον πάγκο «μεγάλων» ομάδων, εκτός ακαδημιών. Ψάχνω λοιπόν παράλληλα και ομάδα να εργαστώ ως πρώτος τεχνικός. Έγιναν κάποιες επαφές και περιμένω να υπάρξουν εξελίξεις».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική