Μπύρος: «Θα ψάξω συμπαίκτη στη Δόξα Δράμας για άλλο ένα μήνα»




Περίπου δυο ώρες κράτησε η τακτική γενική συνέλευση του ΓΣ Δόξα Δράμας, παρουσία σχεδόν 200 ατόμων. Όλο το ενδιαφέρον είχε μετατοπιστεί στην παρουσία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Γιάννη Μπύρου, που βρέθηκε αρκετή ώρα στο βήμα, άνοιξε τα χαρτιά του και απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις, απλών φιλάθλων.
Στην τοποθέτησή του, ο Μπύρος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Δε χρωστάμε πουθενά, πήραμε και άδεια για τη Σούπερ Λιγκ 1. Ωστόσο, δεν θα διαλύσω την εταιρεία μου για τη Δόξα, για να μείνουν στο δρόμο 400 οικογένειες. Αγαπώ την ομάδα και τον τόπο, το απέδειξα, αλλά τώρα έχω οικονομικό πρόβλημα. Είναι «καθαρές» κουβέντες, δεν κρύβομαι. Δυστυχώς δεν είμαι… Σαουδάραβας. Για ένα μήνα ακόμα θα ψάξω «συμπαίκτη» ή συνεργάτη, έχω τη νομική ευθύνη για περίπου 8 μήνες ακόμα. Όσους συνάντησα, δεν εξασφάλισαν αυτό που ζητώ. Και ας γράφετε συνθήματα εσείς οι φίλαθλοι στους τοίχους των γραφείων για… αυτόν που θέλει όλη η Δράμα. Για να γίνει ανταγωνιστική ομάδα στη Σούπερ Λιγκ 2, υπολογίζω ότι θα χρειαστούν ως βάση περίπου 1.400.000 ευρώ. Μπορώ να διαθέσω με εισοδήματα και τηλεοπτικά σχεδόν 800.000 ευρώ. Άρα υπάρχει άνοιγμα τουλάχιστον 500.000 ευρώ, που πρέπει να καλυφθεί από τον επόμενο ιδιοκτήτη της Δόξας».
Αποτέλεσμα εικόνας για Δόξα Δράμας
Παράλληλα, έγινε η απολογιστική έκθεση της διοίκησης του Ερασιτέχνη και τονίστηκε ότι θα «τρέξουν» οι διαδικασίες για στέγαστρο στο γήπεδο, αλλά και διορθωτικές παρεμβάσεις στην έδρα των «Μαυραετών», σε συνεργασία με Δήμο και Περιφέρεια. Τέλος, φαίνεται πως θα συγκροτηθεί άτυπη επιτροπή για τη στήριξη της ΠΑΕ και του Μπύρου, αναζητώντας χορηγίες, με πρωτοβουλίες κυρίως του Ερασιτέχνη.
Ανταπόκριση: Σάκης Πετρόπουλος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική