Διαγόρας Ρόδου| Απέκτησε Πατσαρούχα, τέσσερις ανανεώσεις



Άνοιξε λογαριασμό στις καλοκαιρινές μεταγραφές ο Διαγόρας Ρόδου, που απέκτησε τον επιθετικό, Βαγγέλη Πατσαρούχα, με θητεία σε Λαμία, Οπούντιο Μαρτίνου και μέχρι πρότινος ΑΟ Σελλάνων. Ο 21χρονος φορ ξεχώρισε πέρυσι με τους Καρδιτσιώτες, με 12 γκολ σε 26 παρουσίες. Στην ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου ανακοίνωσαν και την ανανέωση με τους Προβατίδη, Γεωργίου, Ευαγγελιδάκη και Χατζησάββα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «κυανέρυθρων»: 

«Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Π.Α.Ε. ‘’Γ.Σ. Διαγόρας 1905’’ ξεκίνησε!
Μετά από συντονισμένες και άμεσες ενέργειες του Τεχνικού Διευθυντή κ. Πέτρου Ρουτζιέρη και του Προπονητή κ. Σούλη Παπαδόπουλου, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 και της νέας Football League, ο ‘’Γηραιός’’ ανακοινώνει την απόκτηση του Βαγγέλη Πατσαρούχα που αγωνιζόταν πέρσι στον Α.Ο. Σελλάνων (Γ΄ Εθνική). Είναι 21 ετών, αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού, έχει ύψος 1,86 και πέτυχε δώδεκα γκολ στις 26 συμμετοχές του. Ο Πατσαρούχας αγωνίστηκε με τον ΠΑΣ Λαμία 1964, στη Football League και Super League. Ακόμη φόρεσε τη φανέλα του Α.Σ. Οπούντιος Μαρτίνου για δύο χρόνια στη Γ΄Εθνική.
Επίσης ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Διαγόρα οι Στάθης Προβατίδης, Φώτης Γεωργίου, Κυριάκος Ευαγγελιδάκης και Χρήστος Χατζησάββας.
Μέσα στο σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθούν και άλλες μεταγραφές».



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική