Δόξα Δράμας| Οι κινήσεις Χατζηδημητρίου- Καραϊσαρλή, τι «παίζει» με Καγιούλη και Αϊβάζογλου



Ο Κύπριος που ενδιαφέρεται να εμπλακεί στη Δόξα Δράμας είναι σύμφωνα με πληροφορίες του «soccerpractor» ο Γιώργος Χατζηδημητρίου, που φέρεται να «κατέβηκε» στο πρόσφατο συμβούλιο της Super League 2, μαζί  με τον αντιπρόεδρο Ανδρέα Οταπασίδη, σύμφωνα και με τις… μαρτυρίες παριστάμενων. Αν δεν ανατραπούν σημαντικά τα δεδομένα, φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο για «είσοδο» στους «Μαυραετούς». 
Ο Χατζηδημητρίου είναι ιδιοκτήτης στην ακαδημία του ΠΑΟΚ στο Μικροχώρι Δράμας, άτυπα τεχνικός διευθυντής στην τοπική ομάδα των Αμπελοκήπων, παλιότερα ήταν προπονητής στις ακαδημίες του Φωστήρα, ενώ πλαισιώνεται από τρεις ακόμα επιχειρηματίες από Βόρεια Ελλάδα. 
Έχει καταθέσει ήδη τριετές πλάνο υπόψη του Γιάννη Μπύρου, με δικό του τεχνικό τιμ και προτάσεις για παίκτες και περιμένει έγκριση, για εξ’ ολοκλήρου ανάληψη των ηνίων της Δόξας και όχι για να γίνει «συμπαίκτης» με τον νυν μεγαλομέτοχο. 
Αν ξεπεραστούν κάποια κωλύματα νομικής φύσης, αλλά και η αβεβαιότητα που επικρατεί γενικά στους «κόλπους» της κατηγορίας, ίσως τις επόμενες μέρες οριστικοποιηθεί η «είσοδός» του στους Δραμινούς.
Την ίδια στιγμή, ένα όνομα που «έπαιζε»… υπογείως τον τελευταίο μήνα, έφερε στην επιφάνεια το «flnews.gr». Ο λόγος για τον άλλοτε ισχυρό άνδρα του Ηρακλή και του Αήττητου Σπάτων, Νίκο Καγιούλη και τον… φωτογράφισε πριν λίγες μέρες ο «soccerpractor» (θητεία σε ιστορική ομάδα Σούπερ Λιγκ και πιο πρόσφατα της Φούτμπολ Λιγκ). 
Το θέμα δείχνει επίσης ανοιχτό, με τον Μπύρο να κάνει λόγο στη γενική συνέλευση για πρόταση από… Γερμανία (δεν ανέφερε το όνομα του Καγιούλη), ενώ εκεί έγινε αναφορά στον Ηλία Αϊβάζογλου των Τρικάλων, με τον οποίο πράγματι υπήρξε θέμα αλλά μάλλον δεν δείχνει να «περπα
Η… ΚΡΥΦΗ ΚΙΝΗΣΗ
Επίσης, φημολογείται ότι υπάρχει ένας ακόμα «δρόμος», με Έλληνα επιχειρηματία που ενεπλάκη παλιά σε άλλη ιστορική ομάδα και έχει επίσης «κονέ» με Γερμανία.
Τέλος, επιβεβαιωμένες πληροφορίες του "soccerpractor" θέλουν τον Γιάννη Καραϊσαρλή, ιδιοκτήτη του Κρόνου Αργυράδων και Δραμινό επιχειρηματία (ξενοδοχειακές μονάδες στην Κέρκυρα, καταγωγή από Ποταμούς Δράμας) να κάνει είτε κίνηση… συμμαχίας με τον Μπύρο, είτε να αναλαμβάνει μόνος του το τιμόνι, έχοντας ήδη… ρεύμα στον κόσμο της Δόξας. 
Επαφή έγινε, το θέμα δεν έχει «χαλάσει», ο ίδιος δείχνει «ζεστός» λόγω καταγωγής, αλλά δέχεται πιέσεις για να συνεχίσει στην ομάδα Επτανήσων (γι’ αυτό έχει «παγώσει» σε αυτή τη φάση και ο σχεδιασμός στον Κρόνο).
*Στην κεντρική φωτό οι Χατζηδημητρίου (αριστερά) και Καραϊσαρλής

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική