Βέροια| Στην έξοδο ο γκολκίπερ, Ανέστης Κοντογουλίδης



Παρελθόν για τη Βέροια πρέπει να θεωρείται ο βασικός γκολκίπερ στη φετινή πορεία προς το νταμπλ, Ανέστης Κοντογουλίδης. Ο 27χρονος τερματοφύλακας από την Πτολεμαϊδα συνέβαλε τα μέγιστα στην εξασφάλιση της ανόδου στη Φούτμπολ Λιγκ, με μόνο 5 παραβιάσεις σε 16 αγώνες πρωταθλήματος (στους 12 κράτησε ανέπαφη εστία, ενώ σημείο αναφοράς ήταν το πέναλτι που απέκρουσε στο 0-0 με τη Νίκη στην Αγκαθιά και κράτησε όρθιους τους «ροσομπλού»), αλλά λύθηκε η συνεργασία των δυο πλευρών και ο πορτιέρο από την Πτολεμαϊδα φέρεται να έχει ήδη τις πρώτες "κρούσεις" για ενδεχόμενη επόμενη ομάδα.
Ο Κοντογουλίδης (παλιότερα σε Νάουσα και Θύελλα Φιλώτα) ήδη αναζητά την επόμενη ομάδα του, με την ομάδα της Ημαθίας προφανώς να κινείται για να αποκτήσει άμεσα δυο «έτοιμες» λύσεις, πρώτης γραμμής, για την εστία στην προσπάθεια για να πρωταγωνιστήσει εκ νέου. 
Άμεσα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις, για «διαζύγια», ανανεώσεις, αλλά και μεταγραφές, με τους Αλμπέρτο Σιμόνι και Νίκο Ζούρκο να παραμένουν σε πρώτο πλάνο για την ενίσχυση της «Βασίλισσας» του Βορρά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική