Αναγέννηση Γιαννιτσών| Και Τόσιος και Κωστάκης


Διπλή επένδυση για την Αναγέννηση Γιαννιτσών, που εκτός από τους έμπειρους ποντάρει και στο… νέο «αίμα», στην προσπάθεια να συγκροτήσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ, που θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού. Ο λόγος για το νεαρό μεσοαμυντικό, Κώστα Τόσιο, που έπαιζε στη Νάουσα, αλλά και τον 20χρονο αριστεροπόδαρο χαφ, Σωτήρη Κωστάκη (φωτο επάνω), με θητεία σε Κ20 ΑΕΚ, Θεσπρωτό, Σπάρτη και εσχάτως Σούλι Παραμυθιάς.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των «κυανόλευκων» της Πέλλας:
«Ακόμα 2 παίκτες απόκτησε η ομάδα της Αναγέννησης
Ακόμα 2 αξιόλογοι παίκτες με θητεία Γ’ εθνικής ανήκουν και επισήμως στο δυναμικό της ομάδας των Γιαννιτσών, ο λόγος για τους Κωστάκη Σωτήρης και Τόσιος Κώστας οι 2 ποδοσφαιριστές που είναι 20 χρονών, έχουν αρκετές ποδοσφαιρικές παραστάσεις και πλούσιο ταλέντο.
Ο Κώστας Τόσιος με καταγωγή από τον Δήμο μας (Αμπελειες) τα τελευταία 3 χρόνια φόρεσε με επιτυχία την φανέλα της Νάουσας είναι γεννημένος 3-7-1999 είναι μεσοαμυντικός ενώ δοκιμάστηκε το2014 στην Μανζεστερ.
Ο Κωστάκης Σωτήρης γεννήθηκε και αυτός το 1999 (20-6)είναι αριστεροπόδαρος μέσος με καταγωγή Γιάννενα έπαιξε στην Κ20 της ΑΕΚ, Θεσπρωτο, Σπάρτη Σουλι – Παραμυθιάς.
Η διοίκηση της Αναγέννησης, αναμένεται αύριο, να κλείσει ακόμα έναν πολύ καλό παίκτη που θα προκαλέσει αίσθηση μεταγραφικά».
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, γένι και υπαίθριες δραστηριότητες
Ο Κώστας Τόσιος


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική